Infor rozšiřuje svou lokální síť o tři nové partnery

EG – Expert, Sophia Solutions a Aplis Solutions budou pokrývat potřeby českých zákazníků v oblasti EAM řešení, Business Intelligence a ERP systémů

PRAHA, 12. března 2018Infor, přední poskytovatel odvětvově zaměřených podnikových aplikací s elegantním vzhledem a cloudovou funkcionalitou, dnes oznámil, že rozšířil svou partnerskou síť v České republice a na Slovensku o tři nové partnery: EG- Expert, Sophia Solutions a Aplis Solutions. Posílením svého partnerského kanálu bude Infor lépe reagovat na aktuální potřeby digitalizace a Průmyslu 4.0 u českých a slovenských zákazníků.

Společnost EG – Expert, s.r.o. je softwarová firma, která již více než 20 let vyvíjí a implementuje řešení pro své zákazníky v segmentu utilit. Jedná se zejména o zákazníky v elektroenergetice, teplárenství a vodárenství, ale i o velké průmyslové areály. Vyvíjí vlastní řešení pro podporu procesů v oblasti sběru a ukládání technologických hodnot včetně vizualizace, fakturace energetických komodit, plánování a bilancování energetické výroby – to vše v integraci na různé ekonomické systémy. Více informací lze nalézt na www.egexpert.cz.

„Jako partner společnosti Infor budeme nabízet a implementovat produkt Infor EAM pro správu a údržbu výrobního zařízení,“ řekl Ing. Petr Šnyta, MBA, obchodní ředitel EG – Expert. „Produkt jsme si vybrali pro jeho komplexnost a vysokou technologickou úroveň včetně podpory pro tablety a mobily. Chceme se zaměřit na větší energetické společnosti typu elektrárny, přenosové a distribuční soustavy i vodárenské společnosti.“

Sophia Solutions nabízí řešení v oboru podpory rozhodování a manažerských informačních systémů. Společnost se zaměřuje na pokročilé datové analýzy, datové predikce a reporting, dalším oborem je Corporate Performance Management, což jsou systémy pro finanční plánovaní, budgeting a forecasting, a finanční konsolidace. Zákazníky firmy jsou především finanční instituce, banky, pojišťovny, leasingové společnosti, ale také telekomunikační operátoři a podniky z odvětví utilit, průmyslové výroby a automotive. Více na www.sophias.cz.  

“Z portfolia společnosti Infor budeme dodávat technologii Birst, což je platforma pro reporting a datové analýzy, včetně nezbytného uložení dat,“řekl Jan Kadlec, Partner ve společnosti Sophia Solutions. Řešení je primárně nabízeno jako cloudové, v případě potřeby může být instalováno na hardware zákazníka. Birst vnímáme jako moderní nástroj, který unikátně kombinuje robustní funkčnost, potřebnou pro enterprise nasazení, s agilitou moderních vizualizačních nástrojů. Dobře, rychle a přehledně zpracovaná data sloužící jako podklad pro rozhodování umožňují manažerům v mnoha společnostech získat klíčovou konkurenční výhodu.”

Společnost Aplis Solutions s.r.o., bude dodávat řešení Infor v oblastí podnikových informačních systémů (ERP) a řešení na kapacitní a vyspělé plánování výroby jako jsou Infor SyteLine, M3 a dEPM. Aplis.cz má stabilní tým vývojářů a konzultantů a více než 20 let dodává a rozvíjí svoji jedinečnou integrační a business proces management (BPM) platformu APLISO. Je členem národního centra Průmyslu 4.0 u CIIRK CVUT. Více na www.aplis.cz.

„Prostřednictvím integrací naší platformy a systémů Infor nabídnem ucelené vyspělá řešení automatizace firemních procesů a řízení pro výrobní podniky a obchodní organizace v souladu s požadavky moderní doby a Průmyslu 4.0,“ řekl Petar P. Stanchev, Ph.D., jednatel Aplis Solutions.

O společnosti Infor

Infor vyvíjí a dodává podnikový software s cloudovou funkcionalitou pro specifická odvětví. Se 16 000 zaměstnanci a více než 90 000 zákazníky ve 170 zemích pomáhá Infor k obchodnímu rozvoji. Pro více informací navštivte www.infor.com.