AT Computers rozšiřuje portfolio o produkty Viking

Ostrava, 13. 3. 2018 – Společnost AT Computers získala oficiální zastoupení značky Viking pro český a slovenský distributorský trh. Ta vyrábí odolné powerbanky pro notebooky, tablety, smartphony a další zařízení.

Společnost Viking se specializuje na outdoorové, solární, potápěčské a notebookové powerbanky nejvyšší kvality.

Díky odolné konstrukci jsou outdoorové powerbanky ideální pro všechny venkovní aktivity. Je zajištěna voděodolnost, nárazuvzdornost a prachotěsnost, a anti-kluzký design chrání proti vyklouznutí z ruky. Moderní elektronické ochranné systémy pro nabíjení ochrání jak zařízení, tak powerbanku samotnou před případným poškozením ze sítě.

Značka nabízí také široký výběr notebookových powerbank s kapacitou až 40.000 MAH a výstupním napětím 20V/4.7A max, které jsou vhodné pro 99 % notebooků na trhu.

Společnost Viking se dále zaměřuje na distribuci výkonných Car Jump Startérů, tedy speciálních, víceúčelových powerbank pro nabíjení elektroniky vč. notebooků, kamer, fotoaparátů a v případě nouze i nastartování vozidla, nebo zajištění vlastní viditelnosti díky

výkonným výstražným diodám.

Produkty Viking má u ATC na starosti Alžběta Banašová, banasova@atcomp.cz.

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 23,2 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.