Česká pobočka Dimension Data je Top Employer

Praha, Česká republika – 13. března 2018 – Česká pobočka společnosti Dimension Data, globálního poskytovatele IT řešení a služeb, získala prestižní ocenění Top Employer nezávislé globální společnosti Top Employer Institute. Ta vyznamenává společnosti po celém světě za vytváření optimálních podmínek pro nábor, práci a kariérní rozvoj zaměstnanců.

Top Employer Institut je nezávislá globální certifikační společnost, která každoročně srovnává pracovní podmínky zaměstnanců ve stovkách firem po celém světě. Posuzuje 9 oblastí řízení lidských zdrojů, jako například strategii pro vyhledávání nových talentů, vzdělávání a rozvoj nebo firemní kulturu. Dimension Data Czech Republic získala certifikaci Top Employer za kompletní personální strategii a přístup k zaměstnancům, mimo jiné i v oblasti školení a sdílení know-how v rámci lokální pobočky i globální korporace, práce s národnostní diversitou nebo způsobu využívání sociálních sítí při náboru nových zaměstnanců.

„Jsem ráda, že naše dlouhodobá personální práce byla oceněna nezávislou institucí. Základním motivem našich aktivit je spokojený zaměstnanec, který má široké možnosti rozvoje, ať už je na jakékoli kariérní úrovni. Tato certifikace jenom potvrzuje, že se ubíráme správným směrem,“ řekla Martina Šmidochová, personální ředitelka Dimension Data Czech Republic.

Společnost Dimension Data Czech Republic se zařadila mezi dalších 11 oceněných evropských poboček Dimension Data. I díky tomu se může společnost pochlubit oceněním Global Top Employer jako jedna ze dvou ICT společností. Skupina Dimension Data ho navíc získala již počtvrté v řadě. Dimension Data využívá pro podporu osobního i profesního růstu zaměstnanců nové technologie a nástroje, jako je například cloudová vzdělávací platforma umožňující účastnit se školení kdykoli a odkudkoli. Během posledních let společnost implementovala jak lokální, tak i regionální programy na identifikaci talentů, ocenění zaměstnanců nebo cílený rozvoj manažerů a zaměstnanců. Snažíme se nejen následovat trh, ale stát se lídrem v inovacích směrem k našim zákazníkům i zaměstnancům

„Personalistika se stává nedílnou součástí byznysu. Dnes více, než kdy dříve platí, že kdo chce uspět na trhu, musí uspět na trhu práce, řekl Petr Hübl, generální ředitel Dimension Data Czech Republic. „O to více nás těší zisk tohoto prestižního ocenění.“

O společnosti Dimension Data

Společnost Dimension Data je technologický integrátor a poskytovatel řízených služeb. Svým klientům pomáhá dosáhnout nových možností adaptováním a využíváním inovativních technologií.

Je globálním lídrem v oblasti návrhu, optimalizace a řízení moderních technologických prostředí. Umožňuje efektivně využívat data v digitálním věku a měnit je na informace, které pomáhají firmám růst. Společnost byla založena roku 1983 a její roční obrat činí 8 miliard amerických dolarů.

Dimension Data sídlí v jihoafrickém Johannesburgu a zaměstnává 28 000 lidí v celkem 46 zemích světa. Společnost sdružuje špičkové technologie od lídrů na trhu a specializovaných inovátorů. Poskytuje tak vysoce kvalitní služby, které klienti potřebují pro podporu svého podnikání – od konzultačních a technických služeb přes podporu až po plnou správu dodávaných technologií.

Dimension Data je hrdým členem skupiny NTT Group.

Navštivte nás na www.dimensiondata.com