Paralelní Polis zve na panelovou diskuzi Psychedelika a svoboda biohackingu

Překročte hranice samozřejmosti a přijďte na diskuzi pořádanou členy Paralelní Polis s názvem Psychedelika a svoboda biohackingu. Pozvání do Institutu kryptoanarchie přijali odborníci z České psychedelické společnosti a v úterý večer 13. března budou diskutovat o vlivu halucinogenů na lidské vědomí. Otevřou tak i otázku svobody člověka nakládat s vlastním tělem.

Členové Paralelní Polis oslovili odborníky z České psychedelické společnosti a v úterý 13. března s nimi budou před publikem diskutovat o vlivu psychedelik. Stejně jako v minulých diskuzích budou s hosty otevírat témata, která lidé obvykle považují za samozřejmost a nekriticky je přijímají jako neměnný fakt. Tentokrát bude pořadatele zajímat především pohled na svobodné nakládání s vlastním tělem. Kdo má právo určovat, jaké látky si vpravíme do těla? Dávají regulace smysl v době neregulovatelných darkmarketů a anonymních kryptoměn? A jaké nebezpečí pro společnost představují látky, které jsou často neprávem zařazené mezi návykové?

Odborníci během večera představí vliv psychedelik na lidské tělo i psychiku. Pozvání přijal psychiatr a neurovědec Filip Tylš z Národního Ústavu Duševního Zdraví, kde se věnuje výzkumu účinků psychedelických látek, překladatel v oblasti medicíny a neurověd Jan Tichý z České psychedelické společnosti a filozof z Univerzity Karlovy Jan Kozák zkoumající mystické zážitky. K diskuzi se připojí také členové Paralelní Polis Jan Hubík a Tereza Sladkovská.

Na panelovou diskuzi zve Institut kryptoanarchie, která se koná v úterý večer 13. března v ulici Dělnická 43 na Praze 7. Setkání můžete sledovat také na streamu. Vstupné je dobrovolné, kapacita přednáškového prostoru je však omezená. Místa si proto můžete za 150 korun rezervovat na stránkách shop.cryptolab.cz nebo osobně v Bitcoin Coffee v Paralelní Polis.

Psychedelika a svoboda biohackingu | úterý 13. 3. od 20 hodin

Paralelní Polis – Institut kryptoanarchie | Dělnická 475/43, 170 00 Praha 7

Vstupenky k dispozici na e-shopu za 150 korun

Facebooková událost zde