Rockwell Automation přechází z důvodu lepší kvality a produkce v oblasti pneumatikářského průmyslu do cloudu

Rockwell Automation nabízí osvědčená řešení pro každou fázi výroby pneumatik

PRAHA, 13. března 2018 – Společnost Rockwell Automation ukázala návštěvníkům veletrhu Tire Technology Expo 2018 technologické novinky a moderní řešení v oblasti datové analytiky i inteligentní výroby. Díky nim je možné dosáhnout hmatatelných výsledků v oblasti kvality, výkonnosti a produktivity.

Expozice Tire Technology Expo na Deutsche Messe v Hannoveru je bezesporu přední technologickou přehlídkou zahrnující prezentaci všech aspektů a fází procesu výroby pneumatik. V letošním roce představila společnost Rockwell Automation profesionálům z této oblasti nejnovější technologie a služby, které vyvinula, aby jim pomohla vyřešit nejpalčivější problémy.

“Společnost Rockwell Automation má strategické postavení v celosvětovém pneumatikářském průmyslu, mnozí z předních světových výrobců a dodavatelů pneumatik přejímají naše standardy v oblasti automatizace, procesů a informačního řešení. Kromě technologického leadera zaujímáme také důležitou roli konzultanta, kterou jsme získali díky naší rozsáhlé poradenské činnosti, vycházející z našich dlouhodobých zkušeností v oboru,” řekl Paolo Butti, manažer pro automobilový průmysl a pneumatiky regionu EMEA.

“To, co se odehrává v našem odvětví, je evoluce, nikoliv revoluce,” pokračuje.  Mnoho našich zákazníků se vydává na cestu, která je zavede do propojeného pracovního prostředí, kde se nacházejí inteligentní stroje a sofistikované výrobní postupy. Tyto pokroky se opírají o data, která nás vedou kupředu a my jsme tady, abychom našim zákazníkům s touto digitální transformací a konvergencí pomohli.”

Druhý den konference uspořádal Dominique Scheider, vedoucí týmu strategických zákazníků společnosti Rockwell Automation ve Francii, prezentaci s názvem “Továrna budoucnosti na výrobu pneumatik již dnes”. Scheider hovořil také o zvýšené konektivitě, která je nyní dostupná výrobcům pneumatik prostřednictvím inteligentních propojených technologií. Diskutoval také o tom, jak může digitálně transformovaná Connected Enterprise přinést vyšší efektivitu, vyšší úsporu nákladů a vynikající manufacturing intelligence. Kromě informací týkajících se přístupu k datům v reálném čase informoval návštěvníky také o tom, jak mohou využít současných cloudových a analytických platforem ke změně způsobu řešení problémů a jak dále zvyšovat produktivitu.

Globalizace, konsolidace, měnící se globální standardy, nové typy vozidel, přísnější vládní předpisy a poptávka spotřebitelů po vyšším výkonu za nižší cenu, to vše vede k potřebě změn v průmyslu, integrovaným řešením bohatých na data, která pokrývají návrh, vývoj a výrobu pneumatik. Pro efektivnější výrobu kvalitnějších pneumatik je zapotřebí nastavit procesy. Connected Enterprise propojuje data z výrobních linek, nástrojů a podnikových informačních technologií a poskytuje informace ve správný čas na správném místě. Analýzou těchto informací mohou výrobci pneumatik lépe identifikovat příležitosti pro úsporu nákladů a spotřeby energie, zároveň zlepšit predikci údržby a podpořit produkci.

Další informace o rozsáhlé a komplexní technologii, produktech a službách, které může společnost Rockwell Automation nabídnout pneumatikářskému průmyslu, naleznete na webové stránce věnované odvětví výroby pneumatik.

O společnosti Rockwell Automation

Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), světově největší společnost zaměřená na průmyslovou automatizaci a informační technologie, zajišťuje vyšší produktivitu svých zákazníků a vyšší stupeň udržitelnosti světového vývoje. Společnosti Rockwell Automation sídlí v Milwaukee ve státě Wisconsin a zaměstnává kolem 22 000 lidí starajících se o zákazníky společnosti ve více než 80 zemích.