Talentovaní absolventi se mohou do konce dubna přihlásit do programu GROWWW

  • Mladí odborníci se mohou do 29. dubna 2018 prostřednictvím rozvojového programu Skupiny MOL ucházet  o dvě stě pracovních míst v deseti zemích včetně Česka.
  • Jedna z největších firem ve střední a východní Evropě hledá talenty z oblasti technologií, přírodních věd, ekonomiky či marketingu.

(Praha, 13. 3. 2018) Talentovaní absolventi, kteří budou chtít spojit svou profesní budoucnost s jednou z největších firem ve střední a východní Evropě, mají nyní skvělou příležitost. Do 29. dubna se mohou přihlásit do programu GROWWW, který vyhledává mladé odborníky pro kariéru ve společnosti MOL.

Náborový a rozvojový program Skupiny MOL je určen čerstvým absolventům magisterských i bakalářských programů a mladým odborníkům, jejichž pracovní zkušenost doposud nepřesáhla jeden rok. Skupina MOL, která mimo jiné prostřednictvím své dceřiné firmy provozuje v České republice druhou největší síť čerpacích stanic, chce od září 2018 obsadit celkem dvě stě pracovních míst v deseti zemích včetně České republiky, odborníky z oblastí inženýrství, IT, ekonomiky, přírodních a společenských věd. Uchazeči jsou rovněž zváni ke spolupráci na mezinárodních projektech s tím, že stráví jeden rok v budapešťském ústředí.

Skupina MOL uvedla program GROWWW v roce 2007 s cílem získat do svého týmu perspektivní zaměstnance, kteří budou mít chuť se neustále profesně zdokonalovat a pracovat na dalším rozvoji firmy. Vybraným kandidátům s vysokoškolským diplomem a nanejvýš roční pracovní zkušeností je k dispozici asistence mentora. Během dvanáctiměsíčního programu, kdy mají nárok na mzdu a řadu benefitů, dále mohou „growwwers“ získat vhled do provozních operací Skupiny MOL, učit se přímo od zkušených manažerů či navštěvovat různá výrobní zařízení. Po skončení programu většina mladých odborníků pokračuje v pracovním poměru pro filmu.

Vyhledáváme mladé lidi s otevřenou myslí, kteří nám pomohou poskytovat nejkvalitnější a nejžádanější služby lidem na cestách. Roční program jim poskytne přehled o firmě a jejím fungování a petrochemickém průmyslu jako celku. GROWW dává možnost učit se přímo od profesionálů z oboru a spolupracovat s nimi,“ říká Tomáš Pavlík ze společnosti MOL Česká republika.

Více o programu Growww: www.molgroup.info/growww

Video o https://www.youtube.com/watch?v=dFbJy5m0o_I&feature=youtu.be

Video o ročníku GROWWW 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ubjv85edBmY&feature=youtu.be

O MOL Česká republika:

S 306 čerpacími stanicemi je MOL druhým největším provozovatelem sítě čerpacích stanic na českém trhu. Silnou pozici zastává MOL také v oblasti velkoobchodu, kde patří k vedoucím obchodním společnostem v oblasti distribuce a prodeje motorových paliv a maziv. Ambicí Skupiny MOL v ČR je stát se první volbou pro zákazníky jak v maloobchodě, tak v oblasti velkoobchodu.