Logitech G oznamuje uvedení nových PC reproduktorů a mechanické klávesnice s technologií LIGHTSYNC

LIGHTSYNC je nová technologie, která rozšiřuje pocit ze hry díky kombinaci podsvícení a zvuku, do nichž se můžete ponořit

Praha, Česká republika — 15. března 2018 Logitech G, herní značka společnosti Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), dnes oznámila uvedení dvou nových přírůstků do rodiny vysoce výkonných herních zařízení. Herní reproduktory pro PC s celým názvem Logitech® G560 PC Gaming Speakers jsou prvním reproduktorovým systémem s vyspělou technologií Logitech G LIGHTSYNC™, která synchronizuje podsvícení se zvuky podle dění ve hře. K reproduktorům se přidává nová mechanická herní klávesnice Logitech® G513 Mechanical Gaming Keyboard. Klávesnice Logitech G513 je též vybavena technologií LIGHTSYNC RGB, nabízí volbu mezi dvěma typy mechanických spínačů kláves Romer-G™ a velmi pohodlnou opěrku pro zápěstí. Značka Logitech G tak pokračuje v rozšiřování své nabídky vysoce výkonných zařízení, které je vyvinuto speciálně pro potřeby hráčů, a posouvá inovace v RGB podsvícení na nové úrovně, které vás pohltí.

Tweetněte: Technologie LIGHTSYNC od Logitech G vás ještě více vtáhne do hry díky novým PC reproduktorům G560 a mechanické klávesnici G513 od @LogitechG. #PlayAdvanced Dovědět se více: https://blog.logitech.com/2018/03/09/g560-g513/

„Naším cílem při vývoji těchto dvou produktů bylo vytvořit doplňky k naší myši G502, která je nejprodávanější herní myší na světě,“ řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel divize Logitech G. „Díky technologii LIGHTSYNC dokážeme vtělit skutečnou inteligenci možnostem, jaké RGB podsvícení může poskytnout – synchronizovat zvuk a RGB podsvícením podle dění ve hře. Pokud již máte myš G502, pak nová klávesnice G513 a reproduktory G560 představují dokonalý způsob, jak bude váš stůl kompletní a vybavený vším, co potřebujete k vytvoření maximálního prožitku při hraní.“

Herní reproduktor pro PC se zvukem, který vás naprosto pohltí

Vychutnejte si každý detail přesně tak, jak tvůrci her měli v úmyslu, aby vyzněl, díky prvnímu hernímu reproduktoru značky Logitech G. Reproduktory Logitech G560 mají výkon 240 wattů ve špičce a 120 wattů efektivních (RMS), což nabízí úžasný zvuk pro hudbu a hraní PC her – a navíc má 3D zvuk díky technologii DTS:X® Ultra 1.0, která při hrách zajišťuje precizní lokalizaci zvuků v prostorovém obrazu. Spojení těchto parametrů vylepšuje přesnost zaměření a zvyšuje intenzivnost a realistický dojem, takže se hráči mohou do hraní naplno ponořit a bavit se. Reproduktory G560 vycházejí z 25 let bohatých zkušeností společnosti Logitech s vytvářením špičkových audio zařízení.

Reproduktory Logitech G560 jsou vybaveny vyspělou technologií LIGHTSYNC a mohou tak synchronizovat brilantní RGB podsvícení a mocný zvuk tak, aby v reálném čase odpovídal aktuálnímu dění ve hře. Nasvícení a animační efekty lze přizpůsobit, k dispozici je paleta 16,8 milionů barevných odstínů a čtyři osvětlovací zóny. Reproduktory Logitech G560 mají široké možnosti připojení: k dispozici jsou konektory USB a jack 3,5 mm a také rozhraní Bluetooth. To ve spojení s vestavěnou technologií Logitech Easy-Switch™ vám umožňuje plynule přepínat mezi čtyřmi připojenými zařízeními, například mezi počítačem, chytrým telefonem a tabletem, takže můžete poslouchat své oblíbené seznamy skladeb z telefonu, zatímco budete hrát PC hru. Technologie LIGHTSYNC spolupracuje také s videem a hudbou, takže nasvícení a zvuk, který vás pohltí, si můžete užívat nejen při hraní.

Mechanická herní klávesnice s technologií LIGHTSYNC

Model Logitech G513 posouvá design klávesnic značky Logitech, který již získal mnohá ocenění, na novou úroveň díky RGB podsvícení a podpoře technologie LIGHTSYNC. Klávesnice nabízí na výběr dva typy mechanických spínačů Romer-G vyvinutých exkluzivně v divizi Logitech G: Romer-G Tactile a Romer-G Linear. Verze Tactile poskytuje při sepnutí měkkou hmatovou odezvu pro hráče, kteří mají rádi přímou zpětnou vazbu, zatímco verze Linear vám nabízí plynulejší úhoz. Všechny spínače Romer-G nabízejí rychlou a tichou akci vhodnou pro hry a jasné a zřetelné podsvícení – to vše ve spínači, který je spolehlivější a odolnější než standardní mechanické spínače. K sepnutí dochází až o 25 procent rychleji než u nejlepších konkurenčních modelů, a to se zdvihem 1,5 mm, což ve spojení s nízkou silou nutnou k sepnutí (pouhých 45 gramů) poskytuje prakticky okamžitou odezvu.

Klávesnice Logitech G513 má horní rám z eloxovaného a kartáčovaného hliníku, který se používá v letectví, kde má třídu 5052, a umožňuje, aby rámeček klávesnice byl tenký, skvěle vypadal a měl robustní odolnost. Klávesnice má navíc integrovaný průchozí USB port a jako volitelné příslušenství se dodává opěrka pro zápěstí pro větší pohodlí při dlouhých herních soubojích.

Cena a dostupnost

Očekává se, že herní reproduktory pro PC Logitech G560 a mechanická herní klávesnice G513 budou k dostání v České republice u vybraných gamingových partnerů společnosti počátkem dubna 2018 za doporučené maloobchodní ceny 6 250 Kč a 4 490 Kč (v uvedeném pořadí). Klávesnice je k dispozici ve dvou barevných provedeních: Carbon (uhlově černá) bude k dostání na celém světě a Silver (stříbrná), která bude mít pouze spínače Romer-G Tactile, bude nabízena jen ve vybraných zemích. Podrobnější informace můžete získat na našich webových stránkách, na našem blogu, nebo se s námi spojte na Facebooku nebo Twitteru s hashtagem @LogitechG.

O značce Logitech G

Logitech G, značka společnosti Logitech International, je celosvětově přední výrobce herních zařízení pro PC a konzole. Logitech G se zaměřuje na to, aby hráčům na všech úrovních nabízela nejlepší produkty v tomto oboru – klávesnice, myši, náhlavní sady, podložky pro myši a simulátory, například volanty a letecké kniply, které vznikly díky spojení inovativního designu, vyspělých technologií a hluboké vášně pro hraní. Společnost Logitech International se sídlem v Lausanne byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech G můžete získat na webových stránkách www.LogitechG.com, firemním blogu nebo na Twitteru s hashtagem @LogitechG.

Logitech a další značky Logitech jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Logitech Europe S.A. a/nebo jejích přidružených společností ve Spojených státech a dalších zemích. Veškeré ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. Více informací o společnosti Logitech a jejích produktech můžete získat na webových stránkách společnosti na adrese www.logitech.com.