Speciální Far Cry 5 edice produktů Trust

Dodrecht/Praha 15. 3. 2018 – Společnost Trust, výrobce širokého spektra příslušenství pro digitální zařízení, uvádí na trh ve spolupráci s herním vývojářem Ubisoft speciální edice svých produktů. V rámci tří sladěných balíčků bude k dispozici celkem pět nejnovějších periferií Trust spolu s digitální kopií standardní verze herní novinky Far Cry 5.

V nejnovějším pokračování série Far Cry 5, kde náboženský fanatik Joseph Seed ovládl dosud poklidnou oblast amerického státu Montana, mají hráči za úkol vést odpor proti nastolenému režimu a osvobodit obyvatele od násilnických praktik kultovního vůdce. U příležitosti uvedení této novinky připravili Trust a Ubisoft ojedinělou nabídku herního příslušenství nabízeného spolu s herním kódem.

K dispozici je komplet headsetu Trust GXT 354 Creon, myši Trust Heron a limitované edice podložky pod myš s exkluzivním motivem hry. Další balíček tvoří sluchátka Trust GXT 344 Creon, myš Trust Laban s RGB podsvícením a podložka pod myš s tématem hry. A konečně třetí variantou je kombinace s pohodlným herním křeslem Trust Ryon.

Speciální herní balíčky obsahující hru Far Cry 5 jsou nabízeny za koncové ceny:

Trust GXT 354 Creon, Heron, podložka pod myš za 2999 Kč s DPH v České republice a 119,99 euro s DPH na Slovensku

Trust GXT 344 Creon, Laban, podložka pod myš za 2999 Kč s DPH v České republice a 119,99 euro s DPH na Slovensku

Trust Ryon za 4299 Kč s DPH v České republice a 169,99 euro s DPH na Slovensku

Pro více informací navštivte www.Trust.com

 

O značce Trust

Trust je značka zaměřená na výrobu praktických digitálních doplňků pro stolní počítače, notebooky, tablety a smartphony. V rámci širokého portfolia jsou produkty vyvíjeny s důrazem na jednoduchost použití, praktický design a ideální poměr příznivé ceny a výkonu.