HTC Desire 12 a HTC Desire 12+ mají moderní design a přívětivou cenu

Nové smartphony z řady Desire disponují moderním poměrem displeje 18:9 a okouzlujícím Liquid Surface designem. HTC Desire 12+ nechybí duální fotoaparát a nabídne i přední blesk.

Praha, 20. března 2018 – HTC dnes představilo nové smartphony z rodiny Desire. HTC Desire 12 a HTC Desire 12+ nabízí 2,5D displeje s moderním poměrem stran 18:9 o velikosti 5,5 a 6 palců. Displeje jsou usazené v efektním těle z odolného akrylátového skla v Liquid Surface designu, který se oslnivě leskne a odráží své okolí jako povrch kapaliny. Pro zachycení těch nejdůležitějších momentů poslouží 13Mpx fotoaparát s fázovým ostřením a světelností f/2,2. Oba telefony disponují i inteligentním asistentem HTC Sense Companion, který reaguje na způsob používání i události v kalendáři. Dokáže tak již odpoledne doporučit dobití smartphonu, aby byl připraven na večerní akce, informuje o počasí v následujících dnech a poradí, jak se o smartphone starat, aby fungoval neustále jako nový. Větší HTC Desire 12+ je vybaven i čtečkou otisků prstů, duálním fotoaparátem a čelním LED bleskem pro ještě lepší selfie.

Kompaktní a elegantní
Díky zaoblení boků, tenkému tělu a modernímu poměru stran 18:9 padne HTC Desire 12 i HTC Desire 12+ skvěle do ruky. Odolné akrylátové sklo s dynamickými barvami Liquid Surface designu dokonale obepíná celé tělo smartphonu a dodává mu jedinečný vzhled.

Ostré momentky i portréty
Oba telefony disponují hlavním fotoaparátem s rozlišením 13 MPx a fázovým ostřením, které zaručuje přesné zaměření objektu, i když je v pohybu. HTC Desire 12+ navíc přidává sekundární fotoaparát, díky kterému je možné snímky dodatečně přeostřovat, nebo využít efektní funkce Bokeh. Ta umí rozostřit pozadí podobně, jako to dokáží zrcadlové fotoaparáty s nízkou hloubkou ostrosti objektivu. Sílu efektu přitom může uživatel sám nastavit. Vylepšení se dočkal i přední fotoaparát HTC Desire 12+, který nabídne rozlišení 8MPx, světelnost f/2.0, funkci HDR a záznam 1080p videa. Pro lepší výsledky za špatného osvětlení je opatřen dokonce LED bleskem. HTC Desire 12 pak disponuje 5MPx selfie fotoaparátem.

Cena
Obě novinky budou dostupné v barvách Black a Purple Silver ve volném prodeji i v obchodě www.htc.cz (www.htc.sk).

Cena HTC Desire 12 byla stanovena na 4 995 Kč a vybavenější HTC Desire 12+ získají zákazníci za 6 595 Kč.

O datu zahájení prodeje budeme informovat.

O HTC

Cílem HTC Corporation je přinášet do života dokonalost. Společnost se od svého založení v roce 1997 řadí mezi přední inovátory v oblasti chytrých mobilních zařízení a technologie virtuální reality. HTC má na svém kontě řadu celosvětově oceněných produktů a technologických prvenství včetně ikonické řady telefonů HTC One a HTC Desire. Hledání dokonalosti je středem všech aktivit společnosti – od nádherného designu a bezchybného zpracování, které inspiruje celý průmysl, po nevšední zážitky z mobilních technologií. Akcie HTC jsou veřejně obchodovatelné na tchajwanské burze cenných papírů (TWSE: 2498). Více informací na www.htc.com.

Kontakt pro média

Jan Frič
Whispr communications s. r. o.
jenda@whispr.cz
+420 608 343 832