Nová značka RC modelů a její offroadová monstra uGo

21. 3. 2018 –  Ambiciozní značka spotřební elektroniky uGo začala dodávat na český trh RC modely offroadových speciálů pro venkovní použití v měřítku 1:16. Vysoká odolnost, rychlost a atraktivní design jsou přednosti této nové značky RC modelů.

Monster, Scorpio, Scout a Buggy – čtveřice nových RC modelů uGo – mají výkonný motor určený pro venkovní použití, který si díky velkým pneumatikám a propracovanému podvozku hravě poradí i s těžším terénem. Výkonný motor s pohonem zadních kol 2WD umožňuje vyvinout rychlost až 25 km/h, u modelu Monster dokonce 45 km/h. Zadní pohon kol nabízí nesčetné možnosti zábavy, od různých skoků, až po driftování a otáčení se kolem vlastní osy.

Vysoká odolnost pro venkovní použití

Zárukou odolnosti jsou kovové zadní poloosy a kovová ložiska kol, ale i kvalitní odpružení všech kol. Elektronika, jakož i motor jsou odolné proti polití tekutinou, což umožňuje zábavu i během deště nebo ježdění na blátě či přes louže vody. Nárazníky jsou vyrobeny z pružného a odolného plastu, což dostatečně chrání auto před mechanickým poškozením. Součástky lze případně jednoduše vyměnit. Dostatečně velká kola jsou vyrobena z vysoce kvalitního kaučuku a jejich dezén je navržen tak, aby poskytoval co největší přilnavost v terénu. Model uGo Monster (jediný v měřítku 1:12) je určen pro venkovní použití a cítí se nejlépe v lesních a travnatých porostech ale i na tvrdém asfaltovém povrchu. Pro uGo Scout je nejlepší nezpevněný a travnatý povrch. Model uGo Buggy se cítí nejlépe na písečném a travnatém povrchu a uGo Scorpio má rád zpevněné cesty a asfaltový povrch. Modely vydrží v provozu na jedno nabití až 12 minut.

Profesionální dálkové ovládání
Profesionální dvoukanálový ovladač s frekvencí 2,4 GHz a dosahem 60 m respektive 100 m (v případě modelu Monster) umožňuje plynulé ovládání rychlosti a precizní odbočování. Ovladač je napájen třemi AA bateriemi, které nejsou součástí balení. Modely uGo  jsou připraveny k použití ihned po vybalení z krabice (potřebujete jen dokoupit 3 × AA baterie do ovladače).

Dostupnost a cena
RC modely uGo jsou dostupné prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučené koncové ceny modelů začínají na 877 Kč včetně DPH (Scorpio) až po 2 100 Kč včetně DPH (Monster).

Více na:

http://ugo-europe.com/category/en-rc-cars

—————————————————————

Značka uGo  nabízí produkty, které jsou navrženy a vyrobeny na míru každodenním aktivitám moderního života. Od jednoduchých řešení napomáhajících komunikaci, přes periferie počítačů pro kancelářské použití a produkty pro aktivní životní styl i zábavu až po mobilní technologie. Produkty se značkou uGo jsou rozděleny do jednotlivých kategorií podle segmentu použití.