AAA AUTO pokračuje v expanzi a otevírá v Polsku a Maďarsku další pobočky

Autocentra v Lodži, Poznani a Györu zatím fungují jako výkupní podpora

Praha, 22. března 2018 – Mezinárodní síť autocenter AAA AUTO, kterou provozuje společnost AURES Holdings, dnes oficiálně otevřela novou výkupní pobočku v Poznani. Letos to je již třetí otevřená pobočka, nejprve se otevřela pobočka v polské Lodži, v návaznosti pak v maďarském Györu. Prodejce tak reaguje na zvyšující se poptávku po automobilech v Polsku a Maďarsku.

AAA Auto plánuje, že nové výkupní pobočky vykoupí okolo 200 aut měsíčně. „Poptávka po automobilech roste ve všech zemích kontinuálně. V rámci celé skupiny jsme letos prodali již 12% více aut než za stejné období v loňském roce. V Polsku a Maďarsku se chceme zaměřit více na segment zánovních automobilů, který jako v České republice roste. Proto jsme se rozhodli otevřít další pobočky, jež zahájily svou činnost výkupem, díky čemuž získáme dodatečné zdroje vozů pro ostatní pobočky s plným servisem,“ uvedla generální ředitelka mezinárodní sítě autocenter AAA AUTO Karolína Topolová.

Otevřením poboček v Györu, Lodži a Poznani si AAA AUTO postupně plánuje zajistit přísun více než 200 automobilů měsíčně, které chybí v nabídce na již stávajících plnohodnotných pobočkách. „Otevřením těchto poboček chceme docílit lepší dostupnosti pro místní potenciální zákazníky a opět o něco zkrátit vzdálenost, kterou musí kvůli výkupu vozu urazit,“ doplnila Topolová. AAA AUTO nabízí v současnosti ojeté automobily ve čtyřech zemích na více než 40 pobočkách a měsíčně prodá v průměru přes 6 000 vozů, čímž se řadí mezi největší evropské prodejce nových i ojetých automobilů. V České republice je v ročním počtu prodaných vozů, ať už jde o nové, nebo ojeté, na druhém místě po Škodě Auto.