Blok pro rok 2018! Office Depot se rozhodl vstoupit na území českého designu

Praha, 23. března 2018 – V poslední čtvrtině loňského roku proběhla ve spolupráci s Czech Design soutěž pro mladé designéry. Vyhlašovatelem byla společnost Office Depot. Ano, ta firma, jejíž název si nejspíše vybavíte, pokud budete shánět kancelářské potřeby. Office Depot se ale rozhodl, že nechce být vnímán pouze jako prodejce, ale i jako podporovatel nového českého designu.

Tématem soutěže se stal projekt Stromy pro život®, což je ekologický program společnosti (více info o programu zde). Soutěžící měli za úkol toto téma jakkoliv ztvárnit na obálku bloku pro rok 2018. Nakonec do mailové schránky dorazilo na 400 návrhů a porota z řad odborníků vybírala opravdu dlouho a pečlivě.

Na výherce čekala odměna v celkové hodnotě 70 000,-. Office Depot ani nezapomněl podpořit školu, kterou výherkyně prvního místa Anna Benešová navštěvuje. Tou je Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Tamní Fakulta multimediálních studií obdržela šek v hodnotě 20 000,- na nákup jakéhokoliv zboží z katalogu Office Depot. Paralelně běželo hlasování na FB o nejlepší návrh dle veřejnosti. Tento návrh byl odměněn částkou 10 000,-. Sponzorský dar ve výši 10 % z prodeje bloků obdrží Klokánek v Hostivicích.

Velkou přidanou hodnotou tohoto projektu je to, že návrhy nebyly tvořeny tzv. do šuplíku, ale první tři místa jsou vyrobena a budou dostupná v Česku a na Slovensku.

Článek o soutěži na webu Czech Design zde

Vyhlášení výsledků na FB zde

Vítězné návrhy

  1. místo – Anna Benešová – „Buď kámoš!“
  2. místo – Kristýna Gregorová – „Příběh lesa“
  3. místo – Alžběta Surá – „Adam a Eva“

Office Depot® Česká republika

  • Společnost Office Depot® vstoupila na český trh v roce 2006 prostřednictvím akvizice úspěšné firmy Papirius®.
  • Office Depot® se vyprofiloval z dodavatele kancelářských potřeb v integrátora služeb
    a poskytovatele řešení pro každou kancelář.
  • V našem katalogu naleznete nepřeberné množství produktů. Zajistíme vám obyčejnou obálku, ale také řešení v oblasti IT šitá na míru.
  • Snažíme se nejen brát, ale také dávat. Náš program Stromy pro život® pomáhá již několik let. Od roku 2003 jsme vysadili již 530 268 stromů.
  • Náš logistický systém s unikátní garancí Zítra nebo zdarma® zaručuje doručení kompletní dodávky do druhého pracovního dne.

S námi je vaše kancelář bez starostí!