UniControls byla zařazena do seznamu ‘Ones to Watch’ jako jedna z nejlepších firem v Evropě v soutěži European Business Awards

Praha, 23. března 2018 – Společnost UniControls, mezinárodně uznávaný dodavatel řídicích systémů a elektronických zařízení v oblastech železniční dopravy a průmyslovém řízení, byla zařazena do prestižního seznamu vynikajících společností ‘Ones to Watch’ zveřejněných v rámci evropské podnikatelské soutěže European Business Awards (EBA) sponzorované společností RSM. Soutěž EBA udílí ceny od roku 2007 a jejími vítězi se stávají nejvýznamnější evropské společnosti. Jedná se o jednu z nejnáročnějších podnikatelských soutěží v Evropě, která je podporována podnikatelskými osobnostmi, akademiky, médii a politickými představiteli z celé Evropy.

UniControls byla do tohoto seznamu vybrána, neboť vykazuje výjimečné úspěchy v jedné z 12 kategorií evropských firemních ocenění European Business Awards a odráží základní hodnoty programu, kterými jsou inovace, podnikatelský úspěch a etický přístup v podnikání.

Seznam vybraných společností ‘Ones to Watch’ pro 34 zemí z celé Evropy najdete na adrese www.businessawardseurope.com.

„Máme velkou radost, že můžeme v soutěži European Business Awards navázat na naše ocenění Ruban d’Honneur 2014/2015 a v seznamu ‘Ones to Watch’ ve velké konkurenci úspěšných evropských společností dále reprezentovat Českou republiku. Soutěž je široce uznávaná jako výběr těch nejdynamičtějších společností v Evropě a také na lokální úrovni se ocitáme ve velmi prestižní společnosti firem,“ říká Antonín Felber, předseda představenstva a generální ředitel společnosti UniControls a.s.

Adrian Tripp, generální ředitel European Business Awards, největší celoevropské podnikatelské soutěže, uvedl: „Chtěli jsme více rozpoznat řadu neuvěřitelných obchodních úspěchů z celé Evropy.” A pokračoval: „Talent, odhodlání a inovace v srdci těchto společností vytvářejí pracovní místa a příležitosti, která jsou tím, co řídí prosperitu zemí, ve kterých tyto firmy působí. Seznamy “Ones to Watch” budou představovat ukazatel úspěchu pro evropskou podnikatelskou komunitu.”

Jean Stephens, generální ředitel společnosti RSM, šesté největší sítě nezávislých auditorských, daňových a poradenských firem a dlouhodobého sponzora soutěže EBA, uvedl: „Chcete-li být uvedeni v seznamu jako ‘Ones to Watch’ je to skutečné ocenění. V RSM spolupracujeme s firmami z celé Evropy i mimo ni, poskytujeme jim poradenství ve všech oblastech jejich podnikání a povzbuzujeme je k úspěchu a prosperitě. Přejeme těmto dynamickým společnostem v budoucnosti úspěch.“

UniControls se podařilo probojovat až do finále v kategorii „Byznys roku pro firmy s obratem do 25 miliónů euro”. Společnost získala významné ocenění Ruban d’Honneur 2014/15, kterým byly oceněny ty nejdynamičtější firmy v Evropě s ohledem na jejich inovativní přístup, podnikatelský úspěch a etický postup v podnikání. „Získaná medaile je odměnou a zároveň poděkováním všem zaměstnancům UniControls, kteří svou prací přispívají k vynikajícím výsledkům a stojí za úspěchem firmy. Ocenění Ruban d’Honneur je důkazem, že UniControls je v evropském měřítku úspěšnou, inovativní a konkurenceschopnou společností,“ dodává Antonín Felber.

Více informací o soutěži najdete na adrese www.businessawardseurope.com

O společnosti UniControls a.s.

Od svého založení v roce 1991 se UniControls systematicky zabývá vývojem, výrobou a instalací řídicích systémů a elektronických zařízení v oblastech železniční dopravy a průmyslového řízení. Společnost UniControls se specializuje hlavně na aplikace vyžadující vysokou spolehlivost v náročných pracovních prostředích. Kurzu ve směru vysoce inovativních produktů odpovídá cíl společnosti být špičkovým a mezinárodně uznávaným dodavatelem řídicích systémů a komplexu souvisejících služeb. UniControls stále rozšiřuje portfolio svých produktů a služeb tak, aby byla schopna nabídnout široký sortiment řídicích systémů a elektronických zařízení jak v oblasti dopravní techniky, tak v oblasti průmyslového řízení. Důraz je kladen nejen na vysokou spolehlivost a dlouhodobou dostupnost produktů, ale také na inovativní přístup a soulad se standardy. Společnost UniControls je členem sdružení a standardizačních pracovních skupin zabývajících se drážní technologií a držitel certifikací IRIS, ISO 9001:2009, ISO 14001:2005 a OHSAS 18001:2008.
Společnost je exportně orientovaná. Systémy firmy UniControls jsou dlouhodobě úspěšně provozovány v mnoha zemích jak v Evropě, tak i mimo ni.

Další informace najdete na www.unicontrols.cz.

 

About the European Business Awards:

The European Business Awards’ primary purpose is to support the development of a stronger and more successful business community throughout Europe.

The European Business Awards programme serves the European business community in three ways:

  • It celebrates and endorses individuals’ and organisations’ success
  • It provides and promotes examples of excellence for the business community to aspire to
  • It engages with the European business community to create debate on key issues


The European Business Awards is now in its 11th year. Last year it engaged with over 33,000 businesses from 34 countries. Sponsors and partners include RSM, ELITE and PR Newswire.

www.businessawardseurope.com.  

Twitter: @rsmEBA

Facebook: www.facebook.com/businessawardseurope   

LinkedIn: the company page “The European Business Awards”

About RSM:

RSM is the sixth largest network of independent audit, tax and consulting firms, encompassing over 120 countries, 800 offices and more than 41,400 people internationally. The network’s total fee income is US$4.9 billion.

 

As an integrated team, we share skills, insight and resources, as well as a client-centric approach that’s based on a deep understanding of our clients’ businesses. This is how we empower them to move forward with confidence and realise their full potential


RSM is the lead sponsor and corporate champion of the European Business Awards promoting commercial excellence and recognition of entrepreneurial brilliance.


RSM is a member of the Forum of Firms, with the shared objective to promote consistent and high quality standards of financial and auditing practices worldwide.


RSM is the brand used by a network of independent accounting and advisory firms each of which practices in its own right. RSM International Limited does not itself provide any accounting and advisory services. Member firms are driven by a common vision of providing high quality professional services, both in their domestic markets and in serving the international professional service needs of their client base. www.rsm.global