Zuzana Pilipčincová je ředitelkou obchodního centra Avion Shopping Park Ostrava

Ostrava, 23. března 2018 – Ostravský Avion Shopping Park, největší nákupní centrum na Moravě, má od poloviny března novou ředitelku. Po rodičovské dovolené se na tuto pozici vrátila Zuzana Pilipčincová.

Zuzana Pilipčincová do vedení obchodního centra nastoupila poprvé v březnu 2015. Předtím sedm let působila jako manažerka vztahu s nájemníky ve společnosti IKEA Centers, která v České republice Avion Shopping Parky staví a provozuje.

„Velmi ráda se vracím do ostravského Avionu. Je to dlouhodobě stabilní a prosperující centrum s vynikající skladbou nájemníků, v čele se strategickým partnerem IKEA. Mým hlavním úkolem je posilovat obchodní činnost centra, realizovat nové aktivity na podporu jeho rozvoje a rozšiřovat nabídku ostravského Avionu směrem k zákazníkům s ohledem na životní prostředí i sociální odpovědnost. Chci přispět k tomu, aby byl Avion i nadále vnímán nejen jako skvělé místo pro nakupování, ale také jako prostor pro smysluplné trávení volného času,“ řekla Zuzana Pilipčincová, absolventka karvinské Obchodně podnikatelské fakulty Slezské univerzity v Opavě. Mezi její koníčky patří sledování nových trendů v retailu a designu, dále cestování a lyžování.

Předchozí šéf ostravského Avionu Tomáš Míček zamířil do Bratislavy, kde nyní vede místní Avion Shopping Park.

O Avion Shopping Parku Ostrava

Avion Shopping Park Ostrava je největším nákupním centrem na Moravě a nejznámějším
v Moravskoslezském kraji. Příjemné prostory a živá atmosféra láká rodiny a místní obyvatele hlavně
k nákupům, ale také k celodenním výletům a víkendovým radovánkám. Silná skladba nájemců
a prvotřídní umístění dělá z Avionu ideální místo pro setkávání lidí všech věkových skupin z celého regionu. Centrum bylo otevřeno v roce 2001 a v současné době nabízí 180 obchodů na ploše 110 tisíc m2 a čtyři tisíce parkovacích míst. Mezi klíčové nájemce patří IKEA, Decathlon, Kika, Marks and Spencer, Zara, Sportisimo, Electro World a H&M.