Polycom Trio je nejprodávanější konferenční smartphone

Společnost Polycom® dlouhodobě zaujímá vedoucí postavení mezi dodavateli komunikačních systémů pro vzdálenou spolupráci včetně integrovaných multiplatformních řešení sjednocené komunikace.

Kromě videokonferenčních systémů firma nabízí rovněž audiokonferenční zařízení, která si získala skvělou pověst díky špičkové kvalitě hlasové komunikace. Ta je založena na osvědčených technologiích Polycom® Voice HD™ a Polycom® Acoustic Clarity™, které nabízí excelentní kvalitu zvuku v rozsahu 160 Hz až 22000 Hz. Uživatelský komfort zvyšují i další moderní technologie, jejichž primárním cílem je omezit rušivé zvuky okolí. Polycom® NoiseBlock™ tak dokáže automaticky eliminovat obvyklé nevítané zvuky, jako je například psaní na klávesnici, posouvání papírů nebo rozbalování sáčků s potravinami.

Mezi nejúspěšnější produkty patří přístroje řady Polycom® Trio™, které se staly nejrychleji se prodávajícími koncovými zařízeními v dlouholeté historii firmy.

Polycom® Trio™ je inovativní smartphone, který se vyznačuje zcela unikátním designem a je určen pro menší a středně velké konferenční místnosti. Funguje jako kompaktní konferenční smart hub určený ke skupinové komunikaci a spolupráci.

Účastníci konferenčního spojení mohou snadno spárovat své mobilní telefony, tablety a laptopy přes rozhraní USB nebo Bluetooth. Komfortní ovládání Polycom® Trio™ zajišťuje pětipalcový barevný dotykový displej s intuitivním rozhraním shodným se Skype for Business.

Zařízení již dříve získalo certifikaci pro Microsoft Lync 2013/Skype for Business/Office365 Cloud PBX. Samozřejmě nechybí ani kompatibilita s dalšími komunikačními standardy včetně Open SIP. Polycom® Trio™ kromě toho nabízí plnou podporu dalších platforem, jako je Microsoft Teams, Amazon Alexa Voice Services (AVS), BlueJeans nebo Zoom.

Více informací o komunikačních řešeních Polycom® můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/polycom

Společnost Gesto Communications se v rámci portfolia Polycom® zaměřuje zejména na videokonferenční řešení. Pro oblast videokonference je také platným Polycom® GOLD certifikovaným partnerem. V rámci přidaných služeb pak Gesto Communications jako distributor zajišťuje také technickou i poradenskou podporu prodejcům, prodejní know-how z oblasti unifikovaných podnikových řešení Polycom®. Dále pomáhá při návrhu, implementaci i správě konferenčních řešení u koncových zákazníků.

 

www.gestocomm.cz