CEE tým společnosti Tech Data získal ocenění Outstanding Contribution od společnosti Dell EMC

Praha, 26. března, 2018 – Tým společnosti Tech Data spravující oblast střední a východní Evropy získal od svého partnera, společnosti Dell EMC, ocenění “Outstanding Contribution“.  Cenu převzali zástupci CEE týmu na výročním setkání Tech Data a Dell EMC dne 21. března 2018 v Bratislavě.

“Outstanding Contribution“ je jednou z cen, které každoročně uděluje společnost Dell EMC v rámci spolupráce s globálním distributorem Tech Data. Pro získání ceny v rámci “Tech Data Awards for Dell EMC“ jsou hodnoceny různé faktory jako je na příklad kreativita, realizace či zpětná vazba od zákazníků.

Hlavním kritériem pro získání ocenění “Outstanding Contribution“ je excelentní výkon a strategie vedoucí k celkovému evropskému úspěchu. CEE tým společnosti Tech Data si tuto cenu zasloužil zejména díky regionálnímu konceptu pod vedením Vlastimila Horáka, který stojí za sdílením nejlepších praktik a nápadů po celé Evropě. Ocenění je také odrazem toho, že tým spravující oblast střední a východní Evropy si udržujte svůj tržní podíl i ve velmi konkurenčním prostředí. Kladně bylo také hodnoceno úspěšné rozšíření investic a aktivit do Polska.

O společnosti Tech Data

Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 107. místě v seznamu Fortune 500® a již podeváté v řadě byla označena za jednu z „nejobdivovanějších společností na světě“. Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.com. Můžete nás také sledovat na Twitteru, LinkedIn a na Facebooku.