Podkresová hudba v obchodech může mít vyšší účinek. Axis uzavírá partnerství s předními poskytovateli audioobsahu

Ozvučení obchodů a prodejen už sice má dlouho své pevné místo, nicméně potenciál využití hudby a zvuku pro zlepšení naladění nakupujících a zvýšení prodejů zůstává do značné míry nedotčený. Společnost Axis uzavřela strategická partnerství, v jejichž rámci se budou nyní její síťové audiotechnologie integrovat s několika službami, jež nabízejí hudbu na základě předplatného, a budou nabízet podkresovou hudbu především do maloobchodních prodejen. Díky partnerství s těmito hudebními službami bude společnost Axis nyní moci nabízet ucelené řešení prodejcům, kteří si přejí snadno ovládat veškeré aspekty ozvučení svých obchodů.

Podkresová hudba v prodejnách a jiných prostorech významně ovlivňuje chování zákazníků. Studie, kterou zpracovala společnost Soundtrack Your Brand, jeden z nových partnerů společnosti Axis, zjistila, že když v prostředí restaurací hraje na pozadí hudba, která odpovídá charakteru značky, mohou se tržby zvýšit v průměru o 9,1 % oproti situaci, kdy je s ním styl hudby v rozporu (studie je k dispozici zde). Síťové audiotechnologie, které Axis nabízí již nyní, nabízejí širokou řadu různých využití, včetně cíleného veřejného rozhlasu a integrace s analýzou videa. Díky partnerství s poskytovateli přesně vybírané podkresové hudby může nyní společnost Axis nabízet ucelenou a snadno ovladatelnou sadu audiořešení v zákaznických prostorech.

Společnost Axis uzavřela partnerskou spolupráci se společnostmi Soundtrack Your Brand, Royal Streaming, MUSIC2BIZ a Pinesker Media Company.

„Ozvučení v obchodech se dosud používá obvykle k přivolání příslušných pracovníků a oznámení pro zákazníky nebo obecnou podkresovou hudbu,“ poznamenává Håkan Hansson, globální produktový ředitel audioproduktů společnosti Axis Communications. „Průzkumy však ukázaly, že cíleně vybíraná hudba ve spojení se strategickými oznámeními pro zákazníky může aktivně pobízet zákazníky k nákupu. Spojení síťových audiozařízení Axis a partnerství, která jsme dnes oznámili, umožní prodejcům využívat cíleně vybranou hudbu a zvukové upoutávky v celé jejich prodejní síti. Budou tak moci zdůraznit základní hodnoty, na nichž jejich značka staví, a zlepšit pocit zákazníků při nakupování – a to s vysokou spolehlivostí, kterou zaručuje 100% digitální systém.“

Tyto hudební služby pro firmy se mohou plně integrovat v rámci stávajících síťových reproduktorových systémů Axis bez nutnosti dalšího hardwaru nebo softwaru, což umožňuje bezproblémové nasazení okamžitých i plánovaných oznámení spolu s cíleně vybranou hudbou. Služby lze využít i u jiných audiosystémů než společnosti Axis, a to díky využití síťového prvku propojení audia AXIS C8033 Audio Bridge, který umožňuje připojit jak analogové, tak digitální audiosystémy.

Síťové reproduktory Axis s integrovanými hudebními službami umožňují vedení obchodních společností centrálně řídit, aby na každé z poboček hrála odpovídající hudba.

Audiozařízení společnosti Axis jsou k dostání prostřednictvím distribučních kanálů společnosti Axis, zatímco streamované hudební služby jsou k dispozici přímo u jejich poskytovatelů.

Chcete-li se dozvědět více o přínosech síťových audiosystémů, navštivte stránku https://www.axis.com/products/audio.

 

O společnosti Axis Communications

Společnost Axis nabízí inteligentní bezpečnostní řešení, která vedou k chytřejšímu a lépe chráněnému světu. Axis je největší světový dodavatel na trhu IP kamer a působí jako hybná síla v tomto odvětví tím, že průběžně uvádí inovativní síťové produkty založené na otevřené platformě. S pomocí globální sítě partnerů tak přináší svým zákazníkům vysokou hodnotu.

Axis si zakládá na dlouhodobých vztazích se svými partnery, kterým poskytuje na stávajících i na nových trzích jak průlomové síťové produkty, tak i své znalosti.                            

Axis má více než 2.700 vlastních zaměstnanců ve více než 50 zemích na celém světě a spolupracuje s globální sítí více než 90.000 partnerů. Axis je společnost založená v roce 1984 se sídlem ve Švédsku. Je zalistována na burze NASDAQ Stockholm pod značkou AXIS. Více informací o společnosti Axis najdete na naší webové stránce www.axis.com.

O společnosti Soundtrack Your Brand

Soundtrack Your Brand je služba pro streamování hudby pro firmy, která již získala mnohá ocenění a je podporovaná společností Spotify. Nabízíme první službu kompatibilní se Spotify nabízející hudbu pro obchodní místa s největší hudební knihovnou na trhu, která obsahuje více než 30 milionů skladeb. Od svého spuštění v roce 2013 naše nejmodernější hudební platforma a vědecky prověřený model cíleného výběru hudby přinesl zásadní změnu na roztříštěném trhu s podkresovou hudbou a umožňuje, aby tisíce různých značek lépe oslovovaly zákazníky prostřednictvím hudby. Vzali jsme si za cíl vymýtit špatnou podkresovou hudbu a již se k nám připojily i globální značky jako McDonald’s, Tag Heuer, Uniqlo, Joe & The Juice, Aesop, W Hotels a Moschino. Další informace jsou k dispozici na adrese www.soundtrackyourbrand.com.

O společnosti Royal Streaming

Royal Streaming je jednou z nejrychleji rostoucích společností v rámci hudebních služeb pro maloobchodní sektor v nordických zemích. Od svého začátku v roce 2006 společnost Royal Streaming dodává maloobchodním prodejnám po celém světě hudební a technická řešení, která se zaměřují na zvýšení prodejů a spokojenosti zákazníků. Společnost Royal Streaming dokáže jako jeden z mála dodavatelů navrhovat hudební koncepty jak s využitím komerčních skladeb, tak s přímo licencovanou hudbou podle potřeb a přání klientů.

O společnosti MUSIC2BIZ

MUSIC2BIZ byla založena v roce 2013 jako hudební služba pro podkresovou hudbu s cílem co nejsnáze zpřístupnit firmám hudbu s vysokou kvalitou.

Společnost MUSIC2BIZ nabízí firmám kompletní zvukové systémy v prodejnách s cenově výhodným přísunem hudby, hlášení, reklamních oznámení a případně i informačních služeb. Jako dodavatel ozvučení prodejních prostor a současně rozhlasová služba pro obchody poskytuje podkresovou hudbu bez autorských poplatků pro každou potřebu a příležitost. Hudební programy nabízejí optimální mix hudby pro hotely, gastronomii a obchody v daném místě.

O společnosti Pinesker Media Company

Mediacone je produkt společnosti Media Company Pinesker. Mediacone vám dává příležitost splnit nejpodrobnější požadavky na výběr hudby na pozadí pro váš podnik nebo značku. Vytvořili jsme špičkové řešení pro spojení hudby a značky díky kombinaci inteligentních technologií a vysoce kvalitních služeb. Náš systém vám poskytuje kompletní prostředí hudby přizpůsobené na míru, reklamy a informačních reklamních upoutávek. Nabízíme dynamické playlisty, které se automaticky aktualizují a také umožňují plnou flexibilitu pro přesně časovaný reklamní obsah. Systém pro podkresovou hudbu Mediacone v současné době používá více než 200 klientů a společností.

Společnost má sídlo ve Finsku a specializuje se na digitální zákaznický marketing v prostoru prostřednictvím poskytování profesionálně navrženého a vytvářeného obsahu, řešení zařízení a prodeje multimediálních služeb. Navíc, silné zázemí společnosti Pinesker v multimédiích znamená, že můžeme snadno splnit všechny vaše marketingové potřeby týkající se vizuální komunikace.