Logitech G představuje nový PRO Gaming headset

Sada Logitech G PRO byla navržena a vytvořena ve spolupráci s nejlepšími hráči eSports na světě

Praha, Česká republika — 28. března 2018 — Logitech G, herní značka společnosti Logitech, (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes oznámila uvedení herního headsetu Logitech® G PRO Gaming Headset, který nabízí zvuk s parametry a vlastnostmi, které jsou potřebné pro oblast eSports, kde je využijí jak profesionální, tak běžní hráči. Náhlavní sada Logitech G PRO jako nejnovější přírůstek do rodiny profesionálních herních zařízení Logitech G PRO je odlehčená, pevná a nanejvýš pohodlná i pro dlouhé herní souboje. Špičkový zvuk zajišťují drivery Logitech G Pro-G, vynikající zvukovou izolaci od okolí zase náušníky z nejlepší koženky a o křišťálově čistou komunikaci se postará kondenzátorový mikrofon profesionální úrovně. Díky tomu, že zvuk velmi kvalitních reproduktorů tohoto headsetu je velmi čistý a kvalitní, uslyší hráči každý krok nepřítele s naprosto přesným rozlišením směru, odkud přichází. Headset Logitech G PRO byl navíc vybrán jako oficiální náhlavní sada pro akce ligy elektronických sportů Electronic Sports League (ESL) CS:GO Pro League, ESL One a ESL Premiership, kde ji bude používat několik špičkových týmů a hráčů.

Tweetněte: Přichází nový skvělý herní headset @LogitechG PRO vytvořený ve spolupráci s nejlepšími atlety eSports na světě. #PlayToWin Další informace: https://blog.logitech.com/2018/03/27/pro-gaming-headset/

„Jako přední výrobce herních zařízení vyvíjíme taková, která profesionálové v eSports, běžní hráči a nadšenci potřebují,“ řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel divize Logitech Gaming. „Headset PRO byl vyvinut v úzké spolupráci s hráči z týmů TSM, G2 Esports a London Spitfire. Navrhli jsme ji tak, aby profesionálové a eSports hráči měli k dispozici mikrofon na úrovni, kterou herní turnaje potřebují, a také pohodlné náušníky z umělé kůže.“

Špičkový zvuk s drivery Pro-G

Vyspělé drivery Pro-G značky Logitech G jsou vyrobeny z materiálu s hybridní síťovou strukturou, díky čemuž mají vysoce kvalitní zvuk, a ve spojení s propracovanými audio profily Logitech G poskytují bohaté, úderné basy, čisté a precizně artikulované výšky a neuvěřitelně nízké zkreslení.

„Kvalitě zvuku nového herního headsetu Logitech G PRO se nic nevyrovná,“ řekl Ji-Hyeok „Birdring“ Kim z týmu London Spitfire (Overwatch). „Zvyšuje úroveň hraní našeho týmu, protože při hře slyšíme vše podstatné, což nám pomáhá být o krok před našimi soupeři.“

Vylepšená izolace zvuku okolí a pohodlné provedení

Headset Logitech G PRO nabízí až o 50 procent větší izolaci okolních zvuků než předchozí náušníky Logitech G, takže nic nebude rozptylovat vaši pozornost. Náušníky jsou vyrobeny ze špičkové umělé kůže a kromě toho, že poskytují maximální pasivní izolaci zvuku, zlepšují současně čistotu zvuku a jeho hlasitost, aby hráči mohli hrát nerušeně i v rušném prostředí – a přitom vždy pohodlně padnou. Součástí balení je i náhradní sada náušníků z mikrosemiše. Headset Logitech G PRO je k dispozici v černém provedení, má odlehčenou a pohodlnou konstrukci s obvyklými ovládacími prvky a připojuje se analogově pomocí odpojitelného kabelu.

„První věc, která mne zaujala, když jsem si nasadil tento headset, je izolace okolního zvuku. Je tak skvělý, že se mohu stoprocentně soustředit na hru,“ řekl Kenny „kennyS“ Schrub z týmu G2 Esports (CS:GO).

Kondenzátorový mikrofon na profesionální úrovni

Mikrofon headsetu Logitech G PRO je vybaven profesionálním pop filtrem pro tlumení sykavek a výrazných hlásek a zajišťuje, že hlasové chatování a nahrávání zvuku je nejlepší v daném oboru na trhu. Vysoce kvalitní mikrofon s funkcí potlačení okolního hluku má vylepšené možnosti přizpůsobení raménka, aby bylo možné nalézt co nejlepší polohu pro snímání řeči, větší frekvenční rozsah, větší poměr odstupu signálu od šumu a vyšší citlivost než měly mikrofony předchozích headsetů značky Logitech, což vše společně zajišťuje lepší zřetelnost a rezervu.

„Headset je skutečně velmi pohodlný, protože má prostě dobrou konstrukci a čistý design. A mikrofon je velice kvalitní,“ řekl Mike Yeung z týmu TSM (LOL).

Náhlavní sada Logitech G PRO je kompatibilní s počítači, herními konzolemi (včetně Xbox One, PlayStation®4 a Nintendo Switch™) a mobilními zařízeními.

Cena a dostupnost

Očekává se, že headset Logitech G PRO bude k dostání u vybraných gamingových partnerů v dubnu 2018 za doporučenou maloobchodní cenu 2 499 Kč. Podrobnější informace můžete získat na našich webových stránkách, na našem blogu, nebo se s námi spojte na Facebooku nebo Twitteru s hashtagem @LogitechG.

O značce Logitech G

Logitech G, značka společnosti Logitech International, je celosvětově přední výrobce herních zařízení pro PC a konzole. Logitech G se zaměřuje na to, aby hráčům na všech úrovních nabízela nejlepší produkty v tomto oboru – klávesnice, myši, headsety, podložky pro myši a simulátory, například volanty a letecké kniply, které vznikly díky spojení inovativního designu, vyspělých technologií a hluboké vášně pro hraní. Společnost Logitech International se sídlem v Lausanne byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech G můžete získat na webových stránkách www.LogitechG.com, firemním blogu nebo na Twitteru s hashtagem @LogitechG.

Logitech a další značky Logitech jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Logitech Europe S.A. a/nebo jejích přidružených společností ve Spojených státech a dalších zemích. Veškeré ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. Více informací o společnosti Logitech a jejích produktech můžete získat na webových stránkách společnosti na adrese www.logitech.com.