Synology uvádí Match Station beta, aplikaci pro bezpěčné randění

TAIPEI, Tchaj-wan – 1. dubna 2018 – Společnost Synology® dnes představila novou aplikaci Match Station beta, která poskytuje svobodným uživatelům výkonné řešení pro úspěšné schůzky a randění. Byla navržena speciálně pro Synology DiskStation, a určite vás poteší, že tato Match Station beta je vybavena intuitivním rozhraním, zabezpečuje přísnu ochranu pro soukromí a obsahuje i sérii chytrých analytických technologií, které můžou výrazně zvýšit šance uživatelům najít toho správného partnera.

Produktový manažer pro Match Station Yu Renjie řekl: „Tradiční software pro randění vyžaduje od uživatelů sociálních sítí, aby o sobě sdíleli mnoho informací, což automaticky způsobuje obavy o soukromí.

Jelikož si stále více a více uživatelů uvědomuje, že ochrana soukromí je důležitá i při randění, Synology se zavázalo tento požadavek splnit. Proto jsme na poptávku vytvořili Match Station beta. Ta nabízí osvěžující uživatelský zážitek, jednoduché a intuitivní nastavení a díky použití řady technických analýz (samozřejmě za předpokladu získání souhlasu uživatele), tak dochází k podstatnému nárůstu příležitostí pro uživatelé najít vhodnou shodu.”

Mezi hlavní funkce Match Station beta patří:

  • Analýza moudrosti a výběr nejatraktivnější osobní úvodní stránky pro uživatele Photo Station
  • Využitím M. A. T. C. H. ( Technologie pro analýzu šťastných párů) probíhá Inteligentní detekce, která vyhledává okolní modely a zobrazuje podobně naladěné Synology DiskStation a zobrazuje společné témata na videa, hudbu, filmy…
  • Vytvořte heartbeat connection (spojení srdcí) pomocí aplikace Match Station beta a vytvořte sdílenou složku pro ukládání společných momentů + aktivujte okamžitý rozhovor prostřednictvím modulu Chat.
  • Výkonná mobilní aplikace DSmatch, která umožňuje uživatelům mezi ostatními lidmi vytvářet vhodné přátele. V uživatelsky přívětivém rozhraní můžete indikovat „nevhodnou osobu“ posunutím doleva a “perfektní shodu” posunutím doprava.
  • Aplikace DSmatch běží i na Apple Watch, kde vám pomáhá odhalovat vaší společnou frekvenci srdce, indikuje kdy je perfektní čas na schůzku , ale také díky analýze situace dokáže z Audio Station automaticky přehrát oblíbenou milostnou píseň.

Jak se dá Match Station získat?

Match Station beta je limitovaná verze dostupná ke stažení jenom 1.4.2018. Uživatelé si ji mohou stáhnout zdarma do svého Synology DiskStation ze záložky Beta Programy. Další informace naleznete na adrese: https://www.synology.com/en/beta

Poznámka: Tato tisková zpráva je čistě fiktivní a Synology Product Manager Yu Renjie neexistuje. Jedná se tak pouze o aprílový žertík, ačkoliv by to možná nebyl až tak špatný nápad. Měli byste o Match Station zájem?