Advokátka Karin Pomaizlová v žebříčku WTR 1000 pro rok 2018 stříbrná

Mezinárodní advokátní kancelář Taylor Wessing a její pražská pobočka s potěšením oznamují, že Karin Pomaizlová, partnerka Taylor Wessing Praha, byla v celosvětovém žebříčku World Trademark Review 1000 pro rok 2018 ohodnocena za vynikající servis při poskytování kompletního právního servisu v oblasti ochranných známek druhým místem. Zároveň v žebříčku World Trademark Review WTR 1000 pro rok 2018, v kategorii INTERNATIONAL, získala advokátní kancelář v Praze bronzovou medaili. Toto ocenění získala za vynikající obchodní know-how při poskytování kompletního servisu pro ochranné známky a díky úzké spolupráci s kolegy v jiných odděleních. Právníci v oblasti duševního vlastnictví byli oceněni za dosažení konkrétních cílů v této oblasti.

Erwin Hanslik, vedoucí partner advokátní kanceláře Taylor Wessing Praha k tomu dodává: “Ocenění nás nesmírně těší a zároveň zavazuje udržet kvalitu našeho servisu nejen v oblasti ochranných známek na velmi vysoké úrovni. Jsem rád, že díky kolegům potvrzujeme vysokou znalost všech aspektů právní ochrany ochranných známek a prokazujeme tak i vysokou znalost trestních a občanskoprávních řízení proti porušovatelům práv. A ocenění Karin Pomaizlové svědčí o hluboké znalosti této problematiky a její dlouhé praxi v tomto oboru.”

Karin Pomaizlová je partnerkou mezinárodní advokátní kanceláře Taylor Wessing v České republice od roku 2015. Je vedoucí skupiny IP / IT. Specializuje se na ochranu duševního vlastnictví, právo ochrany před nekalou soutěží, regulaci reklamy, ochranu osobních údajů a právní aspekty nových technologií (Internet věcí, Průmysl 4.0, Big Data, umělá inteligence). Věnuje se dále právnímu poradenství v oblastech právní regulace léčiv, transferu technologií a potravinářství. Do společnosti Taylor Wessing nastoupila z vlastní praxe, v minulosti působila v mezinárodní advokátní kanceláři Linklaters. V roce 2013 získala ocenění ILO Client Choice Award v oblasti duševního vlastnictví ochranných známek. V roce 2017 byla vydavatelstvím Economia zařazena do prestižního přehledu právniček, které spojuje nejen úspěšná kariéra, ale také maximální nasazení a vliv (nejen) na jejich okolí. V tomto roce byla zařazena do hodnocení IP STAR 2017 v kategorii ochranných známek. Je členkou mezinárodních profesních asociací MARQUES a LIDC. Byla rovněž prezidentkou české skupiny Licensing Executives Society.

Do celkového hodnocení v žebříčku WTR 1000 pro rok 2018 bylo zařazeno celkem šest jurisdikcí mezinárodní sítě Taylor Wessing. Patřily mezi ně Rakousko, Benelux, Nizozemsko, Německo, Slovensko, Velká Británie a Česká republika. Mezinárodní advokátní kancelář Taylor Wessing byla jedna z mála kanceláří, které se také umístily v prestižní kategorii INTERNATIONAL. Čtrnáct právníků této sítě také bylo individuálně ohodnoceno pro své příslušné jurisdikce (někteří dokonce ve více než jedné kategorii).

O Taylor Wessing:

Taylor Wessing je mezinárodní advokátní kancelář poskytující svým klientům celosvětově kompletní servis ve všech odvětvích jejich podnikání. Více než 1 200 právníků přistupuje k poradenství cílevědomě a o obchodních záležitostech klientů přemýšlí inovativně, čímž jim pomáhá uspět zejména v rychle se rozvíjejících oblastech. Taylor Wessing podporuje své klienty všude tam, kde chtějí podnikat. Celkem 33 kanceláří v Evropě, na Středních východě a v Asii, stejně tak dvě kanceláře v USA, nejsou jen symbolickým zastoupením;  jedná se o týmy se znalostí místního obchodního, průmyslového a kulturního prostředí, ale zároveň s mezinárodní zkušeností, která advokátní kanceláři umožňuje vždy poskytovat efektivní a integrovaná řešení.