CyberPower představuje nové třífázové modely UPS řady HSTP33 pro datová centra a jiné aplikace náročné na výkon a maximální spolehlivost

Praha, 3. dubna 2018 – Společnost CyberPower, přední světový výrobce záložních napájecích řešení, uvádí na trh novou řadu třífázových zdrojů nepřerušovaného napájení (UPS) určených pro záložní napájení citlivých zařízení, bezpečnostních a nouzových systémů, serverů a datových center, kde jsou kladeny nejvyšší nároky na spolehlivost a dostupnost záložního napájení a zároveň požadovány vysoké příkony. Nově uváděná řada záložních zdrojů CyberPower HSTP33 využívá nejnovější technologie a patří mezi nejefektivnější UPS ve své kategorii. Svým uživatelům přináší úspory celkových provozních nákladů a je šetrná k životnímu prostředí. V České republice a na Slovensku produkty CyberPower distribuují společnosti eD system, SWS a Westech.

Záložní zdroje CyberPower řady HSTP33 s vestavěnou baterií poskytují dlouhodobé záložní napájení, přičemž v režimu Economy dosahují účinnosti až 98 %. Vysoká účinnost se projevuje menším uvolňováním tepla a nižší spotřebou energie v klidovém režimu, a tedy nižšími provozními náklady a vlivem na životní prostředí. Kapacitu záložního napájení lze zvyšovat paralelním zapojením více jednotek.

UPS CyberPower HSTP33 jsou vybavené přehledným grafickým displejem a po instalaci síťové karty je lze sledovat a ovládat vzdáleně pomocí protokolu SNMP. Správce tak má neustálý přehled o aktuálním provozu i mimořádných stavech. Výrobce k UPS zdarma a bez dalších omezení poskytuje řídicí a informační software PowerPanel® Business Edition s plnou podporou virtualizace. Software je kompatibilní se systémy VMWare, Hyper-V, Windows, Linux a Citrix.

Klíčové vlastnosti UPS CyberPower řady HSTP33:

  • čistá sinusoida na výstupu
  • online topologie (dvojitá konverze)
  • paralelní záloha až 4 UPS
  • dvojitý vstup
  • port pro nouzové vypínání (EPO)
  • bypass při přetížení
  • kombinovaný LCD a LED displej
  • sériové porty (RS232 a RS485)
  • monitorovací a řídicí software
  • volitelná vzdálená správa pomocí SNMP/HTTP

Fotografie ke stažení jsou k dispozici zde:

https://www.flickr.com/photos/69923807@N07/albums/72157665354706257

Bližší specifikace produktů jsou zde:

https://www.cyberpower.com/eu/cs/product/series/Datacenter%20UPS/HSTP33%20(3-Phase)

O společnosti CyberPower

CyberPower je přední světový dodavatel profesionálních řešení pro zálohování napájení. Dodává spolehlivé záložní napájecí zdroje, aplikace pro správu napájení a příslušenství pro stolní počítače, pracovní stanice, servery a počítačové sítě. Společnost CyberPower má zastoupení v Evropě, Severní Americe, Asii a Rusku. CyberPower je druhým největším dodavatelem pro maloobchodní segment v Severní Americe. Další informace o společnosti CyberPower a jejích produktech naleznete na internetových stránkách:

www.cyberpower.com a videokanále https://www.youtube.com/user/MyCyberPower.