Michal Korol nastupuje na pozici obchodního ředitele Dimension Data

Praha, Česká republika – 5. dubna 2018 – Společnost Dimension Data, globální poskytovatel IT řešení a služeb, jmenovala Michala Korola (39) na pozici obchodního ředitele. Michal Korol bude mít na starosti vytváření nových obchodních příležitostí a udržování vztahů se stávajícími klienty.

Michal Korol pracuje v Dimension Data (dříve NextiraOne) již 14 let. Působil jako Key Account Manager a Sales Manager a měl na starosti obchodní tým zaměřený na nejvýznamnější klienty společnosti.

Nově povede tým Sales managerů a spolu s nimi bude utvářet obchodní strategii firmy. Bude zodpovědný za rozvoj byznysu a budování dobrých vztahů se stávajícími i potenciálními klienty. Své vzdělání v oboru ekonomie a marketingu dokončil a doplnil o praktické zkušenosti ve Spojených státech, kam odjel pracovat po získání inženýrského titulu. Již od začátku své pracovní kariéry působil v oblasti IT.

„Za posledních 14 let, kdy jsem rozvíjel své schopnosti v Dimension Data, se svět technologií značně proměnil. Dnes se více než kdy dříve IT propojuje s byznysem a umožňuje vytvářet nové obchodní modely. Na nové pozici bych proto chtěl ještě intenzivněji pomáhat zákazníkům získávat konkurenční výhodu, kterou technologie nabízejí,“ říká Michal Korol, nově jmenovaný obchodní ředitel Dimension Data.

Svůj volný čas Michal dělí mezi rodinu a koníčky, ke kterým patří cestování, literatura faktů a billiard.

O společnosti Dimension Data

Společnost Dimension Data je technologický integrátor a poskytovatel řízených služeb. Svým klientům pomáhá dosáhnout nových možností adaptováním a využíváním inovativních technologií.

Je globálním lídrem v oblasti návrhu, optimalizace a řízení moderních technologických prostředí. Umožňuje efektivně využívat data v digitálním věku a měnit je na informace, které pomáhají firmám růst. Společnost byla založena roku 1983 a její roční obrat činí 8 miliard amerických dolarů.

Dimension Data sídlí v jihoafrickém Johannesburgu a zaměstnává 28 000 lidí v celkem 46 zemích světa. Společnost sdružuje špičkové technologie od lídrů na trhu a specializovaných inovátorů. Poskytuje tak vysoce kvalitní služby, které klienti potřebují pro podporu svého podnikání – od konzultačních a technických služeb přes podporu až po plnou správu dodávaných technologií.

 

Dimension Data je hrdým členem skupiny NTT Group.

Navštivte nás na www.dimensiondata.com