Panasonic zdokonaluje svoji řadu 360stupňového zabezpečení

Společnost Panasonic je připravena na uvedení dvou nových řad 360stupňových kamer, které poskytují ostrý obraz a vysokou citlivost. Jsou vyvinuty pro záznam důkazního materiálu v náročných podmínkách.

Nejnovější přírůstky do řady i-PRO Extreme společnosti Panasonic zvládnou zmenšit objem dat při zachování vysoké kvality videa. Díky podpoře komprese H.265 a dalších formátů v rámci nové inteligentní technologie kódování jsou tyto kamery ideální v obchodě, bankovnictví, městském dozoru a v logistice. V této řadě vyvinula společnost Panasonic také model splňující potřeby vestavěných aplikací například ve vlacích a autobusech.

360stupňové síťové kamery jsou k dispozici v rozlišení 5 Mpx a 9 Mpx a zaznamenávají zřetelné video s nízkým zkreslením.

9Mpx kamery jsou dostupné pro vnitřní (WV-X4171) i venkovní (WV-X4571L) použití. Nové 5Mpx řady jsou také dostupné pro vnitřní (WV-S4150) a venkovní (WV-S4550L) použití. Obě rozlišení doplňují výkonné inteligentní funkce včetně teplotního mapování, počítání lidí a odstranění pohyblivých objektů (Moving Object Removal).

Teplotní mapování umožňuje analyzovat zóny s velkým pohybem a dlouhým pobytem osob. Díky tomu je k dispozici vizualizace pohybu v širokém zorném poli kamery – to je ideální pro business intelligence a podnikání kroků k vylepšení efektivity zejména v obchodě a bankovnictví.

Kamery WV-S4550L a WV-X4571L jsou navrženy s ohledem na vysokou výdrž v extrémních podmínkách a disponují odvlhčovacím zařízením a šrouby odolnými vůči soli, takže jsou vhodné do náročných prostředí – například takových, kde se rychle mění teplota a kde jsou kamery vystaveny vysoké vlhkosti a náhlým vibracím.

Venkovní modely také zachycují monochromatický obraz v noci nebo ve tmě, takže můžete dostávat potřebné informace i v temném prostředí – to vše zásluhou chytré IR-LED technologie společnosti Panasonic. Kamera WV-X4571L má navíc funkci ABF (auto back focus), díky které optimalizuje zadní ostření a zajišťuje čistý a ostrý obraz.

„Tyto dva nové modely, které kombinují 5Mpx a 9Mpx rozlišení a nejnovější inteligentní technologii kódování, zvládnou výrazně snížit nároky na úložiště a šířku síťového pásma, což znamená, že celkové náklady na vlastnictví (TCO) jsou nejlepšími v oboru,“ řekl Gerard Figols, vedoucí produktového marketingu ve společnosti Panasonic Security.

„Navíc stejně jako u ostatních produktů řady i-PRO Extreme kombinujeme vysoce spolehlivé certifikáty a technologii k detekci a analýze kyberútoků s našimi vlastními zabudovanými kryptografickými technologiemi a dokážeme poskytnout vysoce zabezpečenou a robustní vrstvu ochrany.“

Více informací o Panasonic Security Solutions naleznete na stránkách: https://business.panasonic.cz/bezpecnostni-reseni/

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů a řešení pro zákazníky v oblasti spotřební elektroniky, technologií pro domácnost, automobilového průmyslu a B2B. V roce 2018 společnost oslaví 100 let od svého založení, nyní provozuje 495 dceřiných společností a 91 přidružených společností po celém světě a generuje konsolidované čisté tržby ve výši 61,711 miliardy EUR za rok končící 31. března 2017. Se snahou vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, chce společnost vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Další informace o společnosti Panasonic najdete na adrese: http://www.panasonic.com/global