Společnost Reservio představila novou mobilní aplikaci pro online rezervace

Brno 3. 4. 2018 – Česká společnost Reservio, jejíž rezervační systém celosvětově používá více než 100 tisíc firem, spouští svůj rezervační systém přes mobilní aplikaci na iOS a Android.

Podnikatelé provozující například kadeřnické salony, fitness centra, masáže, ambulance nebo autoservisy pomocí aplikace Reservio přijímají rezervace na svoje služby online 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Díky tomu se mohou soustředit na práci a zároveň si být jistí, že v péči o zákazníka jim pomáhá chytrý rezervační systém.

Aplikaci rezervačního systému mám přímo v mobilu. Umožňuje mi vidět a spravovat rezervace, i když nesedím u počítače. Díky aplikaci vidím obsazenost hodiny a mám dokonalý přehled o návštěvnosti všech lekcích”, říká Daniela Schön, majitelka studia jógy.

Praktickou funkcí mobilní aplikace jsou upozornění tzv. push notifikace, které uživatele informují o nové rezervaci. Aplikace dále umožňuje spravovat více kalendářů, třeba pro různé lokality provozoven.

Mobilní aplikace mimo jiné nabízí funkce:

  • týdenní přehled kalendáře, správa více kalendářů
  • úpravu rozvrhu – příjem rezervací, schválení příp. zamítnutí
  • informace o klientech včetně kontaktů, uplatněných permanentek, neúčasti na lekcích
  • přidání nových klientů, filtrování podle služeb a zaměstnanců.

Podíl mobilních rezervací v současnosti výrazně roste. Proto jsou mobilní aplikace důležité pro náš budoucí rozvoj,” říká Boris Bošiak, ředitel společnosti. „V blízkém období plánujeme propojení rezervačního systému s platebními a marketingovými nástroji. Mobilní aplikace je prvním krokem na této cestě,“ představuje plány firmy Boris Bošiak.

Vedle vlastního vývoje firma pokračuje v zahraniční expanzi. Působí na brazilském a holandském trhu, nedávno vstoupila na norský a ruský trh. Celkem působí ve více než 100 zemích světa.

O společnosti:

Reservio s.r.o. vyvíjí online rezervační systém od roku 2012. V současnosti ho používá více než 100 tisíc společností v 116 zemích světa a je lokalizován do 13 jazyků. Nezávislá analytická společnost Capterra aplikaci Reservio nedávno označila za vůbec nejrychlejší v daném segmentu a jako druhý nejlepší nástroj, co se týká uživatelské přívětivosti.

Zdarma je k dispozici na www.reservio.com.

Mobilní aplikace je zdarma ke stažení:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.reservio

Apple Store: https://itunes.apple.com/app/reservio/id1314263364?ls=1&mt=8