SAP Services mezi nejatraktivnějšími zaměstnavateli v ČR a vítězem v odvětví podnikových služeb

PRAHA, Česká republika — 6. dubna 2018— Společnost SAP Services byla na základě výsledků celosvětového průzkumu personální agentury Randstad zařazena mezi nejatraktivnější zaměstnavatele v České republice. Zároveň se stala vítězem v kategorii center podnikových služeb.

Zařazení mezi nejatraktivnější české zaměstnavatele nás velmi těší. Potvrzuje totiž, že veřejnost správně vnímá naši snahu o vytváření prvotřídních pracovních podmínek. Péče o zaměstnance patří k našim dlouhodobým prioritám,“ shodují se ředitelé SAP Services, Iveta Chválová a Edo Wijkhuizen, a dodávají: Velkou radost máme i z vítězství v kategorii center podnikových služeb, kterých je dle oborové asociace ABSL v České republice zhruba 250, konkurence je v této oblasti tedy skutečně silná.“

Ocenění Randstad Award pro nejatraktivnější zaměstnavatele v České republice se uděluje na základě celosvětového průzkumu zaměstnaneckých preferencí. Hodnotí se například pověst zaměstnavatele, možnosti kariérního posunu, výše mezd a benefity, atmosféra na pracovišti či zajímavá náplň práce. V rámci průzkumu respondenti rovněž uváděli, pro kterou z firem by rádi pracovali a jak znají a vnímají značky jednotlivých zaměstnavatelů. V České republice se do průzkumu zapojilo téměř 7 500 zaměstnanců, kteří hodnotili atraktivitu 150 největších českých zaměstnavatelů z privátního sektoru.

SAP Services poskytuje svým zaměstnancům nejen prémiové a často oceňované pracovní prostředí, ale i celou řadu nadstandardních benefitů, které jsou zaměřené na zdraví, flexibilitu a podporu rodiny. „Zhruba tři čtvrtiny našich zaměstnanců tvoří ženy a průměrný věk je u nás kolem 31 let. Ženy v tomto věku často zakládají rodinu a snaží se skloubit péči o děti a práci,“ vysvětluje Iveta Chválová s tím, že tým v SAP Services je složen z více než 50 národností.

Podobu prvotřídních kancelářských prostor, ve kterých SAP Services sídlí, mohli ovlivnit sami zaměstnanci. Kanceláře jsou vybaveny polohovatelnými ergonomickými stoly a židlemi, k dispozici jsou prostorné kuchyňky a jídelny, samostatný dětský koutek, terasa s grilem a řada privátních a relaxačních zón. Zaměstnanci mohou v rámci flexibilní pracovní doby využít i posilovnu s profesionálním trenérem, zahrát si kulečník anebo stolní fotbal.

Více informací najdete na SAP News Center. Sledujte SAP na Twitteru.

O společnosti SAP

SAP (NYSE: SAP), lídr na trhu s podnikovým aplikačním softwarem, pomáhá firmám všech velikostí a ze všech oborů k lepšímu fungování. SAP umožňuje lidem a organizacím efektivnější spolupráci a využití podnikových informací bez ohledu na to, zda je využíván pracovníky v kancelářích nebo členy představenstva, na skladě nebo v prodejně, na klasických počítačích nebo mobilních zařízeních. Díky tomu jim umožňuje mít vždy náskok před konkurencí. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají zhruba 378 000 zákazníků v dosahování vyšších zisků, v udržitelném růstu a v přizpůsobování se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1 300 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy. Součástí SAP v České republice je také SAP Services, SAP Ariba a Concur. Další informace naleznete na www.sap.com.