Logitech získává třináct ocenění Red Dot 2018 za produktový design

Rekordní rok, ocenění v deseti rozdílných produktových kategoriích

LAUSANNE, Švýcarsko — 10. dubna 2018 — Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes získala 13 ocenění Red Dot 2018 za design produktů. Je to již šestý rok po sobě, co porota soutěže Red Dot ocenila Logitech za vynikající práci v oblasti produktového designu. Letošním rekordním počtem ocenění navíc Logitech překonal 9 cen Red Dot z let 2017 a 2016.

Tweetněte: 13 @Logitech produktů získává ceny @RedDot 2018 za produktový design v roce 2018. Prohlédněte si vítězné produkty zde: https://blog.logitech.com/2018/04/08/13-logitech-products-receive-2018-red-dot-product-design-awards/

Oceněnými produkty společnosti Logitech v roce 2018 jsou:

“Soustředíme se na design a tato snaha nám v roce 2017 získala bezprecedentních 50 designových ocenění od špičkových mezinárodních organizací,” řekl Bracken Darrell, ředitel Logitech. “Tyto rekordní výsledky v soutěži Red Dot nás v roce 2018 povedou ještě k většímu soustředění se na design, který integrujeme do konstrukce všech našich produktů.”

“Při každém svém rozhodnutí se soustředíme především na spotřebitele a díky tomu nabízí naše produkty neuvěřitelné zážitky,” řekl Alastair Curtis, chief design officer společnosti Logitech. “Uznání od prestižních organizací, jako je Red Dot, je pro nás nejen poctou, jsme z něj nadšení. Ukazuje nám, že jsme na správné cestě. I nadále musíme pokračovat v tom, abychom přinášeli smysluplné a inovativní zážitky všem, kdo se našich produktů dotýkají.”

V soutěž Red Dot Awards se začaly ceny rozdávat v roce 1954. Každý rok vyzdvihne nejlepší produkty z celého světa. Vybranou skupinu oceněných produktů z tisíců přihlášených vybírá každoročně mezinárodní porota, která vyhledává produkty, jež významně vynikají svým výjimečným designovým zpracováním.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují také prostřednictvím hudby, počítačových her, videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Logitech G a Astro Gaming.

Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.

Logitech a další značky Logitech jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Logitech Europe S.A. a/nebo jejích přidružených společností ve Spojených státech a dalších zemích. Veškeré ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. Více informací o společnosti Logitech a jejích produktech můžete získat na webových stránkách společnosti na adrese www.logitech.com.