Sportovní sluchátka Pioneer nabízí dvě varianty uchycení v uších a skvělý zvuk

Pioneer představuje na našem trhu nový model sportovních sluchátek, který nabízí sportovcům vše, co potřebují k poslechu hudby: výborný zvuk, odolnost proti vodě i potu, výběr z kabelového nebo bezdrátového provedení, a navíc dvě možnosti, jak pevně uchytit sluchátka v uších při aktivním pohybu.

Praha, 10. dubna 2018 – Společnost BaSys CS, výhradní dovozce audio produktů Pioneer pro ČR, představuje dvoje nová sportovní sluchátka – Pioneer SE-E5T a SE-E7BT. První z nich představují tradiční kabelovou variantu a druhá komunikují s telefonem či přehrávačem hudby bezdrátově pomocí Bluetooth s tím, že vestavěná baterie je zásobuje energií až na 7,5 hodiny použití. Kromě vynikajících zvukových i užitných vlastností jsou pro uživatele atraktivní volbou i díky výbornému poměru cena/výkon. Samozřejmostí u obou modelů je vestavěný mikrofon a funkce handsfree pro telefonování.

Vše, co potřebujete pro poslech při sportu

Nová sluchátka Pioneer splňují všechny požadavky, které na ně mohou sportovci klást. Jejich pevné uchycení v uších lze zajistit hned dvěma způsoby a na uživateli závisí, který z nich mu bude příjemnější. Součástí balení je sada držáků a ušních háčků Ear Hooks a Ear Fins. Ear Hoks obemknou uši a zachytí se kolem nich zjednodušeně řečeno jako velké sponky a umožňují polohování koncovky „špuntu“ podle individuální potřeby. Ear Hooks představují silikonové koncovky, které se pohodlně a přitom bezpečně zaklesnou v uších. A co je pro sportovce mimořádně důležité, novým sluchátkům nevadí déšť ani agresivní pot. Splňují specifikaci odolnosti IPX4 a nemusíte se je bát používat v jakýchkoli podmínkách.

Vynikající zvuk

Po zvukové stránce zajistí sluchátka Pioneer SE-E5T a SE-E7BT tu správnou motivaci pro maximální sportovní výkon. Jejich 9 mm reproduktory mají vysoce nadstandardní frekvenční rozsah 5 Hz–22 kHz. To znamená, že v jejich podání nebudou ve vašich oblíbených skladbách chybět nejhlubší basy ani zvonivé výšky. Pro vysokou kvalitu reprodukce odpovídající současným technologickým možnostem využívá bezdrátová varianta kodek aptX™.

Nová sluchátka se právě nyní dostávají na náš trh. Jsou k dispozici ve třech barevných provedeních – černé, červeno-černé a žluto-černé. Kabelová varianta je k dostání za doporučenou koncovou cenu 790,- Kč (29,99 €) a bezdrátové provedení stojí 2 190 Kč (79,99 €).

—-

O společnosti Pioneer:
Onkyo & Pioneer Corporation se sídlem v Japonsku (Osaka) a více než 75letými zkušenostmi, je předním výrobcem nejmodernějších technologických řešení v oblasti elektroniky. Největší popularitu získala v oblasti zvuku a obrazu, na kterou nyní navazuje řada vysoce kvalitních a profesionálních audio produktů. Pobočka Pioneer Automotive Technologies, Inc. (PAT) je klíčovým dodavatelem systémů automobilového zábavního průmyslu. Aktivity společnosti se také rozšiřují do cyklistického sportovního průmyslu, když navrhla měřiče výkonu světové úrovně či cyklistické počítače pro profesionální i rekreační sportovce.

O společnosti BaSys:
Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.