HP posouvá hranice tisku s nejmenší laserovou tiskárnou ve své třídě na světě

PRAHA, 12. dubna 2018 — Společnost HP Inc. (NYSE: HPQ), globální lídr v oblasti tisku, představila nová zařízení HP LaserJet Pro M15 a M28, nejmenší laserové tiskárny ve své třídě na světě1. Ty byly navrženy tak, aby umožnily domácnostem a malým firmám co nejrychlejší tisk a přitom se vešly do jakéhokoliv prostoru.

Obchodní modely se mění. Podle World Economic Forum (WEF) tvoří malé firmy 99 % celého soukromého sektoru ve Velké Británii a shodně 99 % všech firem v USA. Podobně i v Číně spadá 94,2 % všech podniků mezi nejmenší firmy a samozaměstnavatele.

„Malé firmy nebyly nikdy silnější než dnes. Hledají přitom menší, více na design orientované produkty, které zaberou méně místa a při tom fungují, jak mají,” řekl Premal Kazi, Head of Home Business/Micro Solutions, HP Inc. „Naši novou řadu LaserJet Pro jsme navrhli s důrazem na jednoduchost použití, velikost a cenovou dostupnost, aby se naši zákazníci mohli soustředit na své podnikání, ať už je to v domácí kanceláři, sdíleném pracovním prostoru nebo na cestách.”

Nejmenší tiskárna, největší produktivita

Tiskárny HP LaserJet Pro M15 a M28 jsou nyní o celých 30 % menší než předchozí generace. Na výšku měří podobně jako obyčejná tužka nebo průměrný chytrý telefon. Mají proto velmi elegantní a kompaktní design, díky kterému se vejdou prakticky kamkoliv.

I přes jejich miniaturní rozměry dokážou vytisknout až 18/19 stran za minutu. Jejich uživatelé tak dokončí své projekty, kterým hoří termín, rychle a bez problémů.

Jednoduchý mobilní tisk s aplikací HP Smart App

Tiskárny HP LaserJet Pro M15 a M28 umožní mobilním pracovníkům jednoduše tisknout nebo skenovat obchodní dokumenty i objednávat nové tonery – to vše přímo z chytrého telefonu nebo tabletu prostřednictvím aplikace HP Smart App.

Kvalita laserového tisku za dostupnou cenu

Nejmenší laserová tiskárna ve své třídě je také vůbec nejlevnější tiskárnou od HP. Domácnostem nebo malým firmám tak pomůže ušetřit peníze a zároveň jim nabídne kvalitu a spolehlivost, jakou od předního výrobce tiskáren očekávají.

Tiskárny jsou intuitivní, dostaly jednoduchý design a díky technologii HP Auto-on/Auto-off automaticky šetří energii. Kromě toho přichází k zákazníkům už s předinstalovanými barevnými kazetami, takže jsou připraveny začít tisknout hned po vybalení z krabice.

Cena a dostupnost

Nové řady tiskáren HP LaserJet Pro M15 a M28 budou v České republice dostupné od dubna 2018. Model M15a za 1899 Kč; M15w za 2199 Kč; M28a za 2699 Kč a model M28w za 2999 Kč.


O společnosti HP

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

1Nejmenší základna v této třídě na světě v porovnání pouze s rozměry většiny světových osobních laserových tiskáren (definovaných jako jednobarevné laserové tiskárny <$100 USD a jednobarevné laserové multifunkční tiskárny <$150 USD); Interní průzkum HP zaměřený na zveřejněné specifikace výrobců tiskáren k 9. říjnu 2017 a studie Keypoint Intelligence-Buyers Lab 2017 na objednávku HP. Podíl na trhu podle IDC CYQ2 2017 Hardcopy Peripherals Tracker. Měřená základna řady HP LaserJet Pro M15 činí 100,64 čtverečních palců a řady HP LaserJet Pro MFP M28 148,2 čtverečních palců. Více detailů najdete na keypointintelligence.com/products/samples/new-hp-laserjet-series.

 

Tagged