Nový dokovací systém Samsung DeX Pad je v prodeji

Vše, co přináší tradiční počítač, je nyní dispozici i s Galaxy S9 nebo S9+ připojeným ke stanici DeX Pad a monitoru.

Praha, 12. dubna 2018 – Uživatelům telefonů Samsung Galaxy S9 nebo S9+, kteří jsou neustále v pohybu, usnadní mobilní životní styl další generace dokovací stanice Samsung. DeX Pad je v Česku v prodeji za doporučenou maloobchodní cenu 2 499 Kč. Dex Pad navíc nabízí novou možnost používat displej telefonu jako touchpad a vstupní zařízení.

Samsung DeX Pad umožňuje používat mobilní telefon v kombinaci s velkou standardní obrazovkou. Díky němu tak uživatelé mohou snadno připojit Galaxy S9 a S9+ k většímu monitoru, klávesnici a myši, a rozšířit tak mobilní zážitek o možnost uživatelsky přívětivější úpravy dokumentů nebo dokonce hraní her na plnohodnotné obrazovce.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.