Nový event Hvězdný bonus si zahráli i kosmonauti ISS

Duben, 2018 — Hra World of Tanks se dostala i do vesmíru. Mezinárodní den letectví a kosmonautiky je tak oslaven opravdu stylově, kdy sin a vesmírné stanici ISS vyzkoušeli kosmonauti Oleg Artemyev a Anton Shkaplerov zbrusu nový “in-game” event nazvaný Hvězdný bonus.

Právě první let člověka do vesmíru, který připadá na 12. dubna, inspiroval společnost Wargaming a Mezinárodní vesmírnou stanici k vytvoření tohoto projektu nazvaného „Hvězdný bonus“. Po celý dnešní den tak ISS teleportuje na zem zásoby pro hráče World of Tanks.

Ukousněte si svůj díl koláče nalogováním do World of Tanks a odehráním jedné bitvy od 12. dubna, 07:00 SELČ do 13. dubna, 07:00 SELČ:

1 osobní záloha: +100 % ZK na 1 hodinu

1 osobní záloha: +300 % ZK pro posádku na 1 hodinu

1 osobní záloha: +300 % volných ZK na 1 hodinu

1 osobní záloha: +50 % kreditů na 1 hodiny

O společnosti Wargaming

Wargaming je oceňovaný tvůrce a vydavatel online her. Je jedním z lídrů na trhu free-to-play MMO. Společnost byla založena jako soukromá společnost v roce 1998 a k dnešnímu dni vydala více než 15 herních titulů. V současné době se Wargaming zaměřuje na tvorbu válečných týmových MMO her věnovaných válčení první poloviny 20. století zahrnující obrněné World of Tanks, vzdušné souboje World of Warplanes a námořní World of Warships. Tyto tři propletené tituly spolu tvoří společný herní svět integrovaný v rámci portálu www.wargaming.net.

Společnost dále uvedla  World of Tanks na Xbox a World of Tanks Blitz na mobil a tablet. V roce 2014 resp. 2015 představil World of Tanks na Xbox epické bitvy tank proti tanku i konzolovým hráčům a nabídl první multiplatformní herní zážitek pro Xbox 360 a Xbox One. V roce 2016 vydal Wargaming World of Tanks pro PlayStation®4 a pokračuje tak v dobývání světa konzolí.

http://www.wargaming.com