iLove Servis nabízí svým klientům převzetí záruky na iPhony

Praha, 16. dubna 2018 – Největší poskytovatel servisních služeb pro mobilní telefony v České republice iLove Servis nabízí novou službu převzetí záruky na telefony značky Apple. Za jednorázový poplatek startující na částce 290 korun převezme iLove Servis místo původního prodejce veškerou zodpovědnost za záruční opravy. Klienti tak nepřijdou o záruku na svůj mobilní telefon ani v případě mechanického poškození.

2018-04-16 15_13_36-Servis a opravy mobilních zařízení a telefonů - iLoveServis.png


Hlavní výhodou této nové služby je garance záruky na mobilní telefon i v případě nutnosti opravy mechanického poškození, které dříve znamenalo automatický konec záručního servisu. iLove Servis za jednorázový poplatek převezme záruku za přístroj a zároveň provede nutnou opravu. Ceny oprav jsou navíc nižší, než v autorizovaných servisech. Například výměna prasklého skla na iPhonu 7 vyjde v iLove Servisu na 3200 korun. Dalším důležitým benefitem je i garance zachování voděodolnosti telefonu.

CEO iLove Servisu Adam Pavelka k novému produktu říká: “Hlavní výhodou převodu záruky, kterou nabízíme, je dostupnost a rychlost vyřízení záruční opravy. Dostupnost hlavně kvůli nižším cenám, než v autorizovaných servisech a velkému počtu našich sběrných míst po celé České republice. Rychlost samotné opravy pak řešíme velkými skladovými zásobami náhradních dílů a schopností našich techniků vyřešit velkou část oprav doslova na počkání. Pokud by to mělo trvat déle, dostane od nás klient zapůjčený náhradní telefon.”    

Garanci záručních oprav přebírá iLove Servis na základě doložení faktury od jakéhokoli prodejce v ČR ze které lze rozlišit, zdali byl telefon zakoupen pro fyzickou, nebo právnickou osobu. Na faktuře se musí nacházet i unikátní identifikační číslo telefonu (IMEI). Výše jednorázového poplatku se pohybuje mezi 290 a 490 korunami a závisí na konkrétním modelu telefonu a jeho stáří. Služba umožňuje urychlit samotnou opravu oproti autorizovanému servisu o několik dní s úsporou nákladů až 40 %.  

“Naše motto je nabízet takové služby, které bychom na trhu ocenili my sami. Čas je podle mě to nejcennější, co máme a proto řešíme záruční opravy  expresně bez zbytečné administrativy.” dodáva k nové službě iLove Servisu Pavelka.

O iLove Servisu:

Společnost iLoveServis poskytuje svým zákazníkům servis mobilních zařízení od dubna 2014. Věnuje se opravám širokého spektra značek, jako je Apple, Samsung, SONY, HTC, Lumia, Huawei nebo LG. V současnosti má 9 hlavních poboček a přes 70 sběrných míst. S více, než 160.000 uskutečněnými opravami mobilních telefonů je tak největším poskytovatelem těchto služeb v ČR.