Zákaznická centra Centropolu získala prestižní ocenění CZECH TOP 100. Jedno z center je i v Ústí

Sdružení CZECH TOP 100 ocenilo profesionální a osobní přístup pracovníků zákaznických center společnosti Centropol. Plaketou Symbol úspěšných odměnili pořadatelé soutěže „100 obdivovaných firem ČR“ energetickou společnost za rozvoj celorepublikové sítě zákaznických center.

Praha/Ústí nad Labem, 16. dubna 2018 – Menší zákaznická centra s rodinnou atmosférou a hezkým osobním a profesionálním přístupem pracovníků jsou tím, co si lidé při jednáních s dodavatelem energií obvykle přejí. Právě takové prostředí nabízejí pobočky společnosti Centropol, včetně té v Ústí nad Labem. Tento významný dodavatel elektřiny a plynu se tak liší od řady firem, které vítají zákazníky studeným neosobním přístupem. Centropol hodnotí pozitivně zákazníci a ocenili ho i experti v prestižní soutěžní anketě CZECH TOP 100.

Společnost Centropol díky kvalitním službám svých poboček získala letos 12. dubna mimořádné ocenění za rozvoj zákaznických center. Cenu převzal v rámci slavnostního vyhlášení vítězů soutěže „100 obdivovaných firem ČR“ v Praze Tibor Flašík, člen představenstva společnosti.

„Ocenění si vážíme. Je pro nás povzbuzením a potvrzením našich snah zbavovat zákazníka zbytečných starostí s energiemi. Ukazuje se, že se vyplácí nabízet profesionalitu a osobní přístup. Jsme stále spíše rodinnou firmou, která má na zákazníka přímou vazbu, takže si můžeme dovolit více péče,“ uvedl Tibor Flašík.

Anketa – vyhlašovaná letos již podvacáté Sdružením CZECH TOP 100 – vzala v případě Centropolu v úvahu přístup pracovníků a jejich odbornost a schopnost sestavit zákazníkovi ceník na míru v zákaznických centrech, která Centropol otevřel ve velkých městech v regionech. Díky kamenným pobočkám se Centropolu podařilo oslovit a získat řadu nových zákazníků, kteří v nich podepsali smlouvy.

Měsíčně se do nich vydá i množství zájemců o informace, a to zejména kvůli obavám ze zdražování elektřiny, které ohlásily energetické firmy, jako je ČEZ a E.ON, a chystají je i další dodavatelé energií. Centropol oproti tomu drží ceny v rozumné výši a nabízí zajímavé produktové řady. Další informace na www.centropol.cz, v rubrice O společnosti – kontakt.

O společnosti Centropol

Je jedním z nejvýznamnějších dodavatelů elektřiny a plynu v České republice. Obsluhuje na 300 000 odběrných míst z řad domácností, firem a institucí. Firma se dlouhodobě umísťuje v první stovce nejvýznamnějších českých firem v žebříčku, který vyhlašuje Sdružení Czech TOP 100. V roce 2016 dosáhl obrat společnosti Centropol bezmála sedmi miliard korun. Majitelem a jediným akcionářem je český podnikatel Aleš Graf. Centropol je členem Svazu průmyslu a dopravy ČR.