Miroslav Štoček nastupuje na pozici Major Accounts Managera v Trend Micro

Praha, 17. dubna 2018 – Společnost Trend Micro, celosvětový lídr v oblasti bezpečnostních řešení, oznámila jmenování Miroslava Štočka na pozici Major Accounts Manager pro Českou a Slovenskou republiku.

Miroslav Štoček přichází ze společnosti VMware, kde působil jako NSX Account Executive a byl zodpovědný za rozvoj síťové a bezpečnostní virtualizace. Nově bude mít v Trend Micro na starost kromě prodeje i konzultaci bezpečnostních hrozeb pro velké klienty například z oboru financí, energií, komunikací a služeb. V oboru informačních technologií se pohybuje od roku 2011, předtím pracoval v oboru komunikací, hlavně jako obchodní manažer například pro společnosti Nokia a Siemens. Má bohaté zkušenosti s virtuální sítovou bezpečností nové generace, kterou úspěšně etabloval u významných zákazníku působících ve financích, energiích a výrobě.

Jeho cílem je rozvinout a utužit vztahy s klíčovými zákazníky, nastavit strategie získávání nových partnerství na českém a slovenském trhu. „Trend Micro je již 30tým rokem celosvětovým lídrem v oblasti bezpečnosti i proto, že neustále analyzuje, reviduje a nastavuje trendy v oblasti bezpečnosti a implementuje strategie umožňující vysokou a efektivní ochranu klientských informací a infrastruktury,“ říká Miroslav. Jedním z klíčových produktů Trend Micro je pro něj Deep Security, který je základním stavebním kamenem pro dosažení nekompromisní bezpečnosti v datacentrové a cloudové infrastruktuře s potřebami a vizí „Securing Your Connected World“.

Ve volném čase se věnuje především sportu a cestování se svým 16letým synem, k jeho největším koníčkům patří lyžování, horské kolo, plachtění, poznávání nových kultur, psychologie a rozvoj osobnosti

O společnosti Trend Micro

Trend Micro Incorporated je celosvětový lídr v oblasti řešení internetové bezpečnosti, který pomáhá zajišťovat bezpečnou výměnu digitálních informací. Inovativní řešení značky Trend Micro poskytují koncovým uživatelům, podnikům a státním institucím vícevrstvou ochranu data center, cloudového prostředí, sítí a koncových bodů. Všechny produkty spolu bezproblémově kooperují, sdílejí informace o bezpečnostních hrozbách a poskytují komplexní ochranu s jednotným přehledem a správou a zajišťují lepší a rychlejší ochranu. S více než 5000 zaměstnanci ve více než 50 zemích světa a nejmodernější bezpečnostní infrastrukturou umožňuje společnost Trend Micro zajistit firmám bezpečnou cestu ke cloudu. Více informací naleznete na www.trendmicro.com.