Zyxel je partnerem Asociace hotelů a restaurací České republiky

Praha, 17. 4. 2018 – Zyxel se aktivně zapojil do projektové podpory a realizace Wi-Fi sítí v segmentu HoReCa (hotely, restaurace, kavárny). Součástí této kampaně je i oficiální partnerství s AHR ČR (Asociace hotelů a restaurací České republiky). Tato Asociace sdružuje majitele a provozovatele hotelů, penzionů, restaurací a odborných škol. V současné době čítá přibližně 1500 členů.

Zajišťuje informační servis a poradenství, aby měli členové veškeré informace v předstihu. Přibližuje trendy a pořádá roadshows po celém Česku. Zyxel se každé takové roadshow účastní a pomáhá hotelierům řešit modernizaci jejich sítí technologiemi, které jsou vhodné jak pro velká ubytovací zařízení, tak pro menší penziony. Zyxel ale není na poli hotelnictví žádným nováčkem. Jeho reference obsahují tisíce úspěšných instalací po celé Evropě i v rámci Česka. Technologie Zyxel můžete nalézt např. v Hotelu Ještěd, na Zámku v Čejkovicích, v Hotelu Tatra v Bratislavě a na mnoha dalších zajímavých místech (více referencí naleznete zde).

„Hotely a restaurace mají specifické potřeby a náročné hosty. Lidé na služebních cestách i dovolených berou kvalitní W-iFi jako standard, podle kterého si vybírají, kde se ubytují. Fenoménem v našem regionu je internet zdarma, který je ale obvykle pomalý a nestabilní. Naším posláním je tak nejen hotelové sítě budovat a vylepšovat, ale ukázat třeba i způsob, jak z nich udělat zajímavý zdroj příjmů, “ dodává Martin Bratičák, Head of Channel CEE.

Zyxel také vytvořil krátké video, ve kterém jednoduše vysvětluje, jak hotelům může dopomoci ke kvalitnímu Wi-Fi připojení.

O společnosti Zyxel Communications

Společnost Zyxel Communications připojuje lidi k internetu už téměř 30 let, vždy s důrazem na inovace a zákazníka. Díky schopnosti adaptovat a inovovat síťové technologie patříme mezi leadery v oblasti konektivity pro telekomunikační společnosti, poskytovatele služeb, organizace i domácí uživatele. Vytváříme sítě budoucnosti, čímž pomáháme využívat potenciál a plnit potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní.

3 500 partnerů v ČR a SR

100 milionů zařízení propojujících svět

700 tisíc organizací, které fungují chytřeji díky produktům Zyxel

Zyxel, Your Networking Ally.