Arrow je oficiálním distributorem Gemalto v České republice

 

  • Distribuční smlouva umožní Arrow dále posilovat strategii kybernetické bezpečnosti
  • Řešení ochrany identit a dat od společnosti Gemalto pomáhají chránit digitální služby a soukromí zákazníků

 

Ostrava, duben 2018 – Společnost Arrow Electronics, globální dodavatel technologií, oznámila, že ji společnost Gemalto, světový lídr v oblasti digitální bezpečnosti, zvolila za distributora svých řešení pro ochranu identit a dat v České republice.

Smlouva rovněž zahrnuje různé služby s přidanou hodnotou, které nabídne Arrow zákazníkům. K těmto službám patří technická podpora při hledání optimálního řešení a garance jeho implementace, finanční podpora prostřednictvím nástrojů pro vyhodnocení podporovaných projektů a marketingová podpora, dále nové obchodní příležitosti a iniciativy pro generování poptávky. Smlouva pomůže společnosti Gemalto dále posílit svoji pozici na českém trhu.

Vzhledem k nárůstu kybernetických útoků, případů úniků dat a nutnosti zajistit implementaci náročnějších požadavků na bezpečnost dat obsaženou v evropské směrnici GDPR má společnost Gemalto se svou kompletní sadou špičkových řešení pro ochranu podnikových dat vynikající pozici, neboť může podnikům pomoci autentizovat identity a chránit data bez ohledu na zařízení nebo místo.

„Na českém trhu existuje velká poptávka po bezpečnostních produktech, a proto jsme potřebovali rozšířit rozsah podpory a investic ze strany naší distribuční sítě. Tak budeme schopni akcelerovat náš současný růst a současně pokračovat v tom, že podniky učíme, jak nejlépe ochránit to, na čem jim záleží nejvíc – jejich data. Zvolili jsme společnost Arrow, neboť má proaktivní přístup, vynikající technický tým a silné vztahy se svými obchodními partnery. Jsme přesvědčeni, že ve spolupráci s Arrow budeme schopni maximalizovat příležitosti k tomu, abychom organizacím pomohli splnit jejich cíle v oblasti ochrany dat v souladu s měnícími se požadavky,“ uvedl Istvan Botos, CEE Regional Director, Enterprise & Cybersecurity, Gemalto.

„Smlouva se společností Gemalto vypovídá o našich záměrech a pozici na trhu kybernetické bezpečnosti. Díky portfoliu společnosti Gemalto rozšiřujeme nabídku našim zákazníkům a můžeme jim poskytnout špičková řešení pro ochranu dat a autentizaci identit. Ve všech podnicích dnes představuje datová bezpečnost zásadní požadavek a kvalitní spolehlivá řešení, jako ta od společnosti Gemalto, nabývají den ode dne na důležitosti,“ řekl Radek Čelůstka, Business Unit Director, Security & Networking, Arrow ECS, Česká republika.

O společnosti Arrow

Arrow Electronics (www.arrow.com) je celosvětovým dodavatelem produktů, služeb a řešení pro průmyslové a komerční uživatele elektronických komponent a podnikových IT řešení. Arrow působí jako distribuční partner pro více než 150 tisíc výrobců OEM, resellerů s přidanou hodnotou, smluvních výrobců a komerčních zákazníků, a to prostřednictvím celosvětové sítě. Společnost disponuje více než 300 prodejními místy a 45 centry pro distribuci s přidanou hodnotou, která obsluhují více než 80 zemí.