Fotit zvládne každý smartphone, ale snímky si okamžitě vytisknete pouze s doplňkem Polaroid Insta-Share Printer

18. dubna 2018 – Proměňte svůj smartphone během několika sekund v přenosnou tiskárnu fotografií a sdílejte nejzajímavější momenty vašeho života nejen na sociálních sítích. Postará se o to nový doplněk Motorola Moto Mod v podobě tiskárny Polaroid Insta-Share Printer.

Nyní si můžete fotografie z smartphonu Motorola Moto Z uchovat navždy. Tiskárna Polaroid Insta-Share Printer dokáže přenést digitální fotografie na papír během několika sekund. Stačí ji jen připnout k smartphonu Motorola Moto Z, stisknutím tlačítka spustit fotoaparát a nechat ji přenést čerstvý snímek zpoza displeje přímo do vašich rukou.

Nemusíte se ale omezovat jen na fotografie, které jste právě pořídili telefonem. Polaroid Insta-Share Printer vám umožňuje vytisknout dokonce i snímky z Facebooku, Instagramu nebo Fotek Google. A to kdekoli a kdykoli. Kamaráda, kterého jste náhodou potkali na ulici, tak můžete pobavit třeba tím, že mu darujete vaše nejoblíbenější selfie i s podpisem.

Svoji kreativitu můžete ostatním ukázat také úpravou fotek pomocí různých filtrů a rámečků. Pokud navíc využijete speciální fotopapír Polaroid Premium ZINK Zero-Ink, budete na počkání tisknout nádherné snímky o rozměrech 2 x 3 palce (5,08 x 7,62 cm) odolné proti rozmazání. Nemusíte se tak bát, že se vaše oblečení nebo prsty ušpiní o inkoust.

Jakmile budete mít snímky v ruce, fantazii se meze nekladou a stačí jen odtrhnout zadní krycí vrstvu a získáte samolepící fotografii, kterou lze okamžitě přilepit. Ať už vás kamarádi vytáhli na nečekaný výlet po okolí, nebo jste zrovna na plánované dovolené s rodinou, všechny důležité chvíle snadno zachytíte a rovnou vytisknete díky unikátnímu spojení vašeho smartphonu Motorola Moto Z s novou přenosnou tiskárnou fotografií Polaroid Insta-Share.

Cena a dostupnost

Polaroid Insta-Share je na českém trhu dostupný od 3 799,-.

Více informací najdete na www.lenovo.cz. Pro nejnovější informace sledujte Lenovo také na Twitteru www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku: www.facebook.com/lenovocz.

O společnosti Motorola

Lenovo Group Holdings získal společnost Motorola Mobility LLC v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a je zodpovědná za návrhy a výrobu všech mobilních telefonů pod značkou Moto.  

O společnosti Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD, je lídrem v poskytování inovativních spotřebitelských, komerčních a podnikových technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.