Marek Baláž novým Business Developerem české pobočky společnosti ESET pro MSP a ISP

Praha 18. dubna 2018 – Akvizici nových partnerů v oblasti poskytovatelů správy ICT služeb (MSP), poskytovatelů internetového připojení (ISP) a rozvoj spolupráce s mobilními operátory (TELCO) v české pobočce bezpečnostní společnosti ESET má nově na starosti Marek Baláž.

„Kromě stávajících způsobů prodeje plánuji rozšíření distribuce produktů a služeb i prostřednictvím nových prodejních kanálů, především prostřednictvím tzv. MSP, ISP či TELCO operátorů,“ říká Marek Baláž. „Mým cílem je soustředit se především na nabídku a využití nových specifických produktů a služeb společnosti ESET pro tento segment. Navazování nových obchodních vztahů s obchodními partnery a zákazníky je pro mne tou největší výzvou,“ dodává Baláž.

Marek Baláž (34) přišel ze společnosti Xerox, kde působil pět let na pozici Strategic Account Manager. Zde byl zodpovědný za nové obchodní příležitosti a obnovu stávajících kontraktů  strategickým zákazníkům v oblasti výrobních průmyslových podniků, farmaceutického průmyslu a telekomunikací. V minulosti pracoval také na pozici Key Account Manager ve společnosti Impromat, kde se zabýval akvizicemi nových zákazníků z České republiky a Slovenska. Marek Baláž má vzdělání technického směru. Ve volném čase se věnuje aktivnímu sportu, především sjezdovému lyžování, tenisu, běhání, turistice a cyklistice.

O společnosti ESET

Společnost ESET již od roku 1987 vyvíjí bezpečnostní software pro domácí i firemní uživatele. Ten drží rekordní počet ocenění a díky němu může více než 100 milionů uživatelů bezpečně objevovat možnosti internetu. Široké portfolio produktů ESET pokrývá všechny populární platformy včetně mobilních a poskytuje neustálou proaktivní ochranu při minimálních systémových nárocích. ESET se stal první společností, která díky dlouhodobě vysoké úrovni ochrany získala 100 ocenění prestižního magazínu Virus Bulletin VB100. Za těmito úspěchy stojí zejména dlouhodobé investice do vývoje. Jen v České republice nalezneme tři vývojová centra a to v Praze, Jablonci nad Nisou a Brně. Společnost ESET má lokální zastoupení v Praze, celosvětovou centrálu v Bratislavě a disponuje rozsáhlou sítí partnerů ve více než 200 zemích světa.