Třetí ročník inSPORTline Prima Runu v pražské Stromovce letos nabídne i barevný běh petšopáků pro děti

Televize Prima pořádá pod hlavičkou kanálu Prima LOVE již třetí ročník inSPORTline Prima Runu v pražské Stromovce. V sobotu 12. května se tak pražský park znovu promění v běžeckou závodní trasu nejen pro zamilované páry a jednotlivce, ale nově také pro děti do 14 let. Ty se mohou zúčastnit barevného běhu petšopáků v kilometrovém závodu na čas. Ani letos nebudou chybět známé tváře televize Prima.

Náš běžecký happening již třetím rokem spojuje všechny sportovní nadšence, veřejnost a známé tváře televize, kteří aktivně stráví společné chvíle na trati. V letošním roce jsme se rozhodli běh navíc ještě rozšířit o dětské kategorie a věříme, že si tak přijdou májový den užít společně i rodiny s dětmi,“ uvádí Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima, který je zároveň zodpovědný za agenturu Solootions.

Partnerem akce se již podruhé stala společnost inSPORTline, díky které si v průběhu dne budou moci návštěvníci vyzkoušet i nejrůznější stroje, jako jsou běžecké pásy a trenažéry, a která zároveň věnovala hodnotné ceny pro vítěze. „inSPORTline Prima Run je pro nás skvělou příležitostí, jak některé z našich produktů představit konkrétní cílové skupině. Zároveň se aktivně podílíme na sportovní akci, která nám, jakožto výrobci sportovních pomůcek, dává smysl. Do samotného běhu se každoročně zapojují i naši zaměstnanci a atmosféra je vždy pozitivně nabitá,“ popisuje Ladislav Vichánek, marketér z inSPORTline.

Novinkou letošního inSPORTline Prima Runu je běh věnovaný dětem. „Barevný běh petšopáků je speciální závod na čas, rozdělený hned do čtyř kategorií. Děti se ho navíc mohou zúčastnit se svými oblíbenými zvířátky Littlest Pet Shop! Kromě běhu na ně čeká burza oblíbených petšopáků a také velká soutěž o největší sbírku. Start dětského závodu doprovodí i oblíbená znělka ze seriálu,“ uvádí Lucie Průšová, marketingová manažerka pro Českou a Slovenskou republiku společnosti Hasbro.

Ambasadorem inSPORTline Prima Runu je sportovec a moderátor Zpráv FTV Prima Roman Šebrle, který samozřejmě nebude chybět ani na startu letošního běhu, po boku dalších známých osobností. Registrace probíhá na www.insportlineprimarun.cz i na místě, kde budou moci rovněž závodníci přispět na charitativní účely. Párová registrace je k zakoupení za 666 Kč. Jednotlivci si v tento den budou moci zakoupit registrace za 333 Kč a pro ty nejmenší budou za 111 Kč.

Patronem akce je Magistrát hlavního města Prahy.

Více informací najdete na webu www.insportlineprimarun.cz.
Akci zajišťuje primácká agentura Solootions.