Beoplay představuje nový bezdrátový reproduktor Beoplay P6

Do České republiky i na Slovensko přichází Beoplay P6, který nabídne 360° pohlcující zvuk a špičkový výkon v kompaktním těle.

18. dubna 2018 – Společnost B&O PLAY dnes představila nového člena rodiny přenosných reproduktorů Beoplay P6. Reproduktor nabízí bohatý 360° a hlasitý Bang & Olufsen zvuk, podpořený krásným skandinávským designem. Beoplay P6 ozdobí jakýkoliv interiér a může být přenášen po celé domácnosti.  O podobu nového reproduktoru se postarala cenami ověnčená designérka Cecile Manz.

Pozornost byla věnovaná přednostně detailům reproduktoru Beoplay P6. Tvar reproduktoru umožňuje bezpečné a stabilní ustavení a díky hladkému hliníkovému povrchu jej lze snad uchopit z každého úhlu. Eloxované a perleťové tělo oplývá charakteristickým perforovaným vzorem, který je elegantně veden okolo rohů, což zajišťuje dokonalý zážitek z 360° pohlcujícího zvuku. Kožený řemínek dodává hřejivý kontrast a poskytuje pocit exkluzivity a spolehlivosti. Konstrukce je navíc odolná proti stříkající vodě a prachu, což umožňuje použití reproduktoru v jakémkoliv prostoru domácnosti.

Při návrhu a výrobě reproduktoru Beoplay P6 jsme tlačili na fyzické limity materiálu, abychom zdůraznili tvarování těla a jeho perforaci, jak jen to bylo možné. Tyto detaily dodávají osobitý charakter a umožňují šíření zvuku ve všech směrech.  Tvar celého šasi reproduktoru se skvěle hodí jak pro stabilní poslech v domácnosti, tak pro přenášení,“ sdělila Cecile Manz, která je podle Maison&Objet designérkou roku 2018.

Navrženo s jemnými odkazy na dědictví

Jednoduché a uživatelsky přívětivé rozhraní je navrženo s odkazy na ikonický receiver Beomaster 6000. Beoplay P6 přichází s ohebnými tlačítky integrovanými do hliníkového těla, čímž je zdůrazněna celková preciznost zpracování. Flexibilní vlastnosti materiálu a jemné výřezy mezi tlačítky zajišťují příjemnou odezvu při stisknutí tlačítka a jeho návrat do původní polohy.

Součástí je také tlačítko OneTouch Button, které zpřístupní chytré funkce. Mezi ty patří přístup k Siri nebo Google Assistant v telefonu, přijímání hovorů, nebo přepínání mezi zvukovými profily ToneTouch v aplikaci Beoplay app.

Ohromující a bohatý zvuk

Beoplay P6 je skvělou volbou pro ty, kdo si chtějí užít proslulý Bang & Olufsen zvuk kdekoliv ve své domácnosti, nebo v jejím okolí. To umožňuje výdrž až 16 hodin nepřetržitého přehrávání na jedno nabití. Reproduktor byl vyladěn vysoce uznávanými inženýry společnosti Bang & Olufsen a přináší tak navzdory svým kompaktním rozměrům vysoce kvalitní,a hlasitou reprodukci v celém frekvenčním rozsahu.

Srdcem reproduktoru je tříkanálový digitální zesilovač s výkonem 1x 36 W pro basový reproduktor a 2x 30 W pro širokopásmové měniče. Celý systém se tak může pochlubit výkonem 215 W. Mozkem je vylepšený systém digitálního zpracování zvukového signálu, které využívá jedinečné algoritmy společnosti Bang & Olufsen. Tyto algoritmy jsou přizpůsobeny pro efektivní správu napájení, aby reproduktor mohl nabídnout co nejdelší poslech na jedno nabití. Pokročilé ochranné systémy navíc zajišťují, že nemůže dojít k poškození žádné součástky přetížením, ať už je reproduktor vystaven čemukoliv.

Cena a dostupnost

Beoplay P6 se začne prodávat ve dvou barevných variantách Black a Natural. Balení bude obsahovat USB-C nabíjecí kabel. Reproduktor bude dostupný v obchodech za doporučenou cenu 10 399 Kč, případně 399 €. Obě barevné varianty budou dostupné v obchodech Bang & Olufsen, na stránkách www.beoplay.com/p6 a u vybraných prodejců od 23. dubna 2018.

Fotografie produktu ve vysokém rozlišení naleznete na www.flickr.com/beoplay

 

O B&O PLAY

Značka B&O Play byla založena v roce 2012 jako samostatná obchodní jednotka společnosti Bang & Olufsen, která je jednou z předních světových lifestylových audio značek. Díky tomu těží B&O Play z 90leté praxe prvotřídního designu, řemeslného zpracování a technologických inovací. Nejsme jen výrobci sluchátek, nenavrhujeme pouze reproduktory a nestačí říct, že jsme na trhu s elektronikou. Naším produktem je mrazení v zádech. Pořiďte si ty své na www.beoplay.com.