Posouvejte své hranice s novými smartphony moto g6 a moto e5

Praha, 19. dubna 2018 – Společnost Motorola dnes v Sao Paulu představila dvě nové řady telefonů. Do rodiny mobilních telefonů Motorola přibyly dva nové modely – moto g6
a moto e5. Telefony jsou vybaveny kvalitními funkcemi, jsou navrženy s ohledem na spotřebitele a nabízejí výjimečnou hodnotu. V České republice budou modely dostupné od června 2018.

Před pěti lety se společnost Motorola rozhodla vyřešit mezeru na trhu a chtěla vyvinout kvalitní smartphony, které si lidé mohou dovolit. První moto g se stalo nejprodávanějším smartphonem v historii Motoroly. Od té doby jsme jen pokračovali v posouvání hranic hodnot, a to s novou řadou moto e, se smartphonem, který byl skvěle vybavený za zajímavou cenu. Rodina produktů moto g a moto e nabízí dokonalé kombinace funkcí pro zákazníky, kteří nechtějí dělat kompromisy mezi kvalitou, stylem nebo požitkem.

Tento rok jejich odkaz pokračuje s nejnovějšími generacemi smarphonů z řady moto g a moto e. Jsou chytřejší než kdy jindy a zaměřují se na displej, design a výkon. Mají rychlost a výkon procesorů Qualcomm® Snapdragon™ a jsou poháněny systémem Android™ 8.0 Oreo™. Mají skvělé Moto Experiences, které odemknou příležitosti do světa AI.

moto g6 plus: Chytrý fotoaparát. Seriózní výkon

Nový moto g6 plus je dokonalým ve všech směrech. S úhlopříčkou 5,9″, zobrazením v poměru 18:9 a displejem Full HD Max Vision přináší živé barvy a všechny jemné detaily. Zachyťte nejkreativnější snímky pomocí pokročilého softwaru a okamžitě zaostřete s technologií Dual Autofocus Pixel.

Pořízení vynikajících fotografií i při nízké viditelnosti je nyní jednodušší, a to díky čočce
o velikosti f/1.7 a 1.4um pixelu. Zachycení dechberoucích okamžiků je pouze začátkem. Inteligentní kamerový systém podporuje i skenování textu či detekci výrazných bodů
a objektů. Je také vybaven 3D skleněným zadním krytem, díky kterému mezi ostatními prémiovými smartphony vybočuje.

moto g6: Navržený aby ohromil. Sestaven aby tvořil

Moto g6 byl vytvořen tak, aby ohromil. Jeho 5.7″ Full HD Max Vision display přináší živé barvy
a jemné detaily, zatímco 3D skleněná zadní strana, která upoutá vaši pozornost, vytváří nádherný tvar a vzhled, který vyniká mezi ostatními prémiovými smartphony.

Pokročilý zobrazovací software umožňuje portréty studiové kvality, umělecké černobílé snímky a obličejové filtry ožívající prostřednictvím dvojitých zadních kamer s kvalitou 5MP
a 12MP. Díky multifunkční čtečce otisků prstů váš telefon okamžitě zamknete nebo odemknete. Baterie s kapacitou 3000 mAh vás udrží v provozu celý den.

moto g6 play: Dnes hraj. Nabij až zítra

Moto g6 play pracuje stejně těžce jako vy, což vám pomáhá vyčlenit si s ním spoustu času na hraní. Výkonná baterie1 s kapacitou 4000 mAh vydrží v pohotovosti až 36 hodin na jedno nabití. Buďte o krok dále s výkonným 1,4 GHz jádrovým procesorem, který vám poskytne bleskový přístup k fotografiím, aplikacím a všemu ostatnímu bez jakéhokoli zasekávání nebo zpoždění.

S 5,7 “displejem Max Vision a zobrazením v poměru 18:9 dělá z moto g6  play štíhlý a vysoký smartphone, který se snadno drží. Zachyťte moment pomocí 13 MP fotoaparátu s autofokusem fázové detekce (PDAF), který umožňuje rychlé zaostření pro ty nejostřejší snímky.

moto e5 plus: Velký display. Velkokapacitní baterie. Ahoj zábavo!

Od úsvitu až do soumraku je pro vás moto e5 plus k dispozici. Maximálně telefon využijete i na nejdelších cestách díky výkonné baterii1 5000 mAh a šesti palcovou obrazovkou Max Vision. Poměr stran 18:9 znamená, že moto e5 plus dokonale padne do vaší ruky. Přístroj byl navržen
s reflexním vlnovým vzorem a zakřivenými zády, která nejen skvěle vypadají, ale jsou také příjemná na dotek.Telefon odemknete jediným dotekem čtečky otisků prstů, která se nachází přímo v srdci ikonického loga Motorola.

moto e5: Spatřete více. Udělejte více.

Smartphone moto e5 bude vaším pomocníkem po celý den. I přes větší display Max Vision 5,7″ vám moto e5 stále dokonale padne do ruky, a to díky poměru stran 18:9 a ergonomicky zakřivené zadní straně přístroje. Usnadnění přináší nová diskrétní čtečka otisků prstů2, ukrytá v ikoně Motorola, díky které okamžitě odemknete oznámení, volání nebo domovskou obrazovku. Přídavný slot na microSD44 vám umožní uložit ještě více fotografií, skladeb
a videí. Baterie o kapacitě 4000 mAh vám zajistí celodenní používání.

U modelů řady moto e můžete díky Moto Experience používat jednoduché klávesové zkratky pro funkce, které nejvíce využíváte, například ztišení vyzvánění jednoduchým zvednutím telefonu. S moto e5 i moto e5 plus nyní můžete fotografovat i za špatných světelných podmínek díky zadní kameře 8 MP rear 1.12um pixely.

Neomezené vysoce kvalitní úložiště

Stejně jako u všech mobilních telefonů Motorola je vám pro ukládání vašich fotek a videí k dispozici Google Fotky5. Všechny vaše vzpomínky jsou automaticky ukládány na úložiště, odkud jsou jednoduše a kdykoliv přístupné a mohou být sdíleny či editovány z jakéhokoliv zařízení.

Dostupnost a cena [update based on local pricing and availability]

Produkty budou v České republice dostupné od června 2018.

Model moto g6 plus bude dostupný za cenu od 7 599 Kč.

Model moto g6 bude dostupný za cenu od 5 999 Kč.

Model moto g6 play bude dostupný za od cenu od 4 999 Kč.

Model moto e5 plus bude dostupný za od cenu 4 799 Kč.

Model moto e5 bude dostupný za cenu od 3 790 Kč.

Disclaimers

Funkce či specifikace produktu se mohou lišit podle mobilního operátora a mohou se změnit bez předchozího upozornění nebo závazku. Některé funkce a specifikace produktu mohou být závislé na síti a podléhají dodatečným podmínkám a poplatkům. Před zakoupením si přečtěte podrobnosti o produktu pro konkrétní mobilní operátory.

1Všechny údaje o životnosti baterie jsou přibližné a založené na profilu se smíšeným použitím (který zahrnuje jak dobu používání, tak pohotovostní dobu) za optimálních podmínek sítě. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech, včetně síly signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a typu využití.

2Čtečka otisku prstů není u některých modelů k dispozici, pro více informací se obraťte na svého prodejce.

3Pokročilá technologie na povrchu zařízení vytváří vodu odpuzující bariéru, která telefon pomáhá chránit před mírným vystavením vodě, jako je náhodná skvrna, postříkání nebo slabý déšť. Přístroj však není určen k ponoření do vody nebo vystavení tlaku vody nebo jiným kapalinám a není vodotěsný.

4Přístroj podporuje paměťové microSD karty do velikosti 128 GB. Paměťová karta není součástí balení.

Obsah s omezeními DRM nemusí být možné na kartu přesunout.

5Ukládání obsahu zdarma ve vysoké kvalitě vyžaduje vlastnit účet Google. Používání služby podléhá smluvním podmínkám Google Fotky, které jsou k dispozici na adrese http://www.google.com/policies/terms. Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google jsou k dispozici na http://www.google.com/policies/privacy/

6Funkce Moto Experience není dostupná u modelů moto e5 play

7Moto Voice se aktuálně nachází v Beta testování

O společnosti Motorola

Lenovo Group Holdings získal společnost Motorola Mobility LLC v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a je zodpovědná za návrhy a výrobu všech mobilních telefonů pod značkou Moto.  

O společnosti Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD, je lídrem v poskytování inovativních spotřebitelských, komerčních a podnikových technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.