Zvukový límec Bose SoundWear Companion na našem trhu

Zvukový límec Bose SoundWear Companion, prostředek pro poslech hudby na pomezí sluchátek a reproduktorů, se právě nyní dostává na náš trh. Pokud chcete poslouchat kvalitně reprodukované nahrávky a zároveň potřebujete vnímat zvuky z okolí, jsou tyto reproduktory určeny právě pro vás.

Praha, 19. dubna 2018 – Společnost BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose pro ČR, uvádí dnes do prodeje zvukový límec Bose SoundWear Companion. Jedná se o pohodlné reproduktory koncipované pro položení na krk a ramena s úzkým směrováním zvuku směrem vzhůru k uším posluchače. Díky bohatým zkušenostem tohoto výrobce a konstrukci se zvukovody je dosaženo působivého, a přitom diskrétního poslechu s poctivým basovým základem v kanceláři, domácnosti, nebo kdekoli jinde. Základem je pohodlný silikonový rám s vestavěnými reproduktory.

Reprodukovaný zvuk v plné síle a kvalitě vychutná pouze uživatel. Napříč límcem jsou vedeny dvě basové ozvučnice  – zvukovody – využívající vlastní technologii WaweGuide, známou ze stávajících reproduktorů Bose. Límec je určen všem, kteří potřebují při poslechu hudby vnímat dění ve svém okolí. Spojení s přehrávačem hudby zprostředkovává bezdrátová technologie Bluetooth s tím, že SoundWear Companion lze používat se dvěma zařízeními současně a samozřejmě nabízí funkci handsfree pro telefonování. Uživatelé, kteří dávají přednost poslechu ze specializovaného hudebního přehrávače, mohou tedy současně využívat funkci hlasitého hovoru z telefonu.

Límec Bose SoundWear Companion byl představen již minulý rok, kdy byl uveden na trh v Americe. Jeho prezentace na veletrhu CES 2018 vyvolala zájem ze strany uživatelů celého světa a od dnešního dne je k dostání také na našem trhu, a to prostřednictvím distributorů společnosti BaSys, za doporučenou koncovou cenu 7 990 Kč.

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.