Nezvyklá mezinárodní konference v Praze bude otevřená odborníkům i veřejnosti

Během dvou dnů bude ke slyšení 7 významných přednášek a proběhne téměř 40 workshopů s aktuálními tématy, která trápí a omezují naši společnost i každého z nás osobně.

Mezinárodních konferencí se obvykle účastní pouze odborníci, tady bude vítán každý, kdo chce nebo potřebuje poznat zákonitosti lidského chování, myšlení, tvorbu hodnot i vztahů.

Porozumění lidské mysli je už druhý ročník mezinárodní konference, která se uskuteční

18.-19. května v Praze. Více o konferenci  zde.

Přednášet budou a workshopy povedou osobnosti, mezi kterými například bude ředitel nadnárodní reklamní agentury, spolumajitel nanotechnologické společnosti, IT specialista, ligový fotbalista, psycholožka, spisovatelka, učitel, podnikatelka …

Workshopy budou organizovány po asi 20 členných skupinách, budou trvat každý 75 minut a poběží jich vždy asi 10 souběžně. Část bude v češtině, část ve slovenštině a angličtině. Mezi vyhledávané budou jistě patřit workshopy s tématy jako: Jak se nezbláznit při výchově dětí, Jak se netrápit a jak odpouštět neodpustitelné, Mentálna odolnosť vo výkonnosti, Wisdom in business,  Balance of life and work, Exploring the hidden variable to better parenting – more joy, connection, and success with your children a další. Cizojazyčné workshopy nebudou tlumočeny do češtiny

Přednášky přinesou široké spektrum pohledů a informací o možnostech fungování naší mysli. Hlavní osobností konference bude Michael Neill  s přednáškou Tvořte nemožné. Po něm bude následovat řada dalších speakerů s tématy: Dvakrát rychleji, za polovinu času, s polovičním úsilím, Kvalita mysli – nejlepší investice, Můj život zvnitřku, Vrcholový výkon leží v porozumění, Šťastní jako děti, výkonní jako vrcholoví sportovci, moudří jako mudrcové, Blíže, než si myslíte – Jak Porozumění lidské mysli vede ke svobodě od zlozvyků, závislostí a nutkání a další. Přednášky budou tlumočeny do češtiny.

„Školy, kurzy či tréninky se obvykle zaměřují na vnější svět navzdory tomu, že vše podstatné se odehrává uvnitř. Máme obrovskou mezeru ve vzdělání,“ Michael Neill.

Michael Neill na TEDXBend – video

Naše mysl je schopná fungovat daleko efektivněji, než jsme si dokázali představit. Nové přístupy k lidské mysli přináší poznání, které může ovlivnit kvalitu našeho vzdělání, podnikání, vztahů, sportovních výsledků, osobních vztahů. Nejde jen o překonání stresů, krizových či komplikovaných situací, ale o celkovou kvalitu života, o jeho smyslové naplnění kreativitou a jeho krásou.

Místo konání konference   

Porozumění lidské mysli

  1. – 19. května 2018 Praha, Smíchov, Národní dům – náměstí 14. října 16

Registrace:

http://porozumenimysli.cz/