Clifford Chance se stala nejlepší právní firmou v ČR a získala ocenění „Evropská právní firma roku“

Advokátní kancelář Clifford Chance byla v letošním ročníku prestižní mezinárodní soutěže právnických firem Chambers Europe Awards 2018 vyhlášena nejlepší právní firmou v České republice a rovněž získala ocenění “Evropská právní firma roku.”  

Ocenění pravidelně uděluje světově uznávaná ratingová společnost Chambers and Partners, jejíž odborníci hodnotí práce národních a mezinárodních právních firem napříč celou Evropou. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Chambers Europe Awards proběhlo letos 20. dubna ve španělském Madridu. Clifford Chance letos zvítězila v České republice v silné konkurenci šesti kanceláří, které byly vybrány do užší nominace.

„Prestižního ocenění si velmi vážíme. Je pro nás nestranným důkazem kvalitně odvedené práce a výborných výsledků, za které chceme poděkovat všem členům našeho týmu a také našim klientům,“ uvedl partner Miloš Felgr, který firmu zastupoval při předávání cen.

Clifford Chance zvítězila v České republice již potřetí, nejdříve v roce 2010, poté o dva roky později. Letos vedle prvenství v Česku získala současně i ocenění pro nejlepší právní firmu v Polsku a Lucembursku a první místo v kategorii “Evropská právní firma roku”.

Organizátoři soutěže ocenili Clifford Chance za „špičkový právní servis a vysokou kvalitu poskytovaného poradenství. Žádná právní firma nebyla dosud nominována v 9 kategoriích a nevyhrála současně 4 ocenění.“

Vedoucí partner pražské kanceláře Alex Cook k ocenění dodal: „Toto ocenění odráží naše vynikající postavení v regionu střední a východní Evropy, které jsme si vybudovali díky úzké spolupráci s kolegy z jiných kanceláří a zemí. Umíme tak maximálně využít znalostí a zkušeností ve všech oblastech, včetně korporátního, finančního a nemovitostního práva.“

Ocenění Chambers Europe Awards uděluje pravidelně londýnské vydavatelství Chambers & Partners, které se zabývá hodnocením trhu právních služeb po celém světě. Chambers & Partners každoročně vydává ratingové publikace, mapující nejkvalitnější advokátní kanceláře v Evropě, USA, Kanadě, Latinské Americe, asijsko-pacifické oblasti a Africe.

Pro více informací o společnosti Clifford Chance, prosím navštivte www.cliffordchance.com

O Clifford Chance:

 

  1. Clifford Chance je jednou z předních světových advokátních kanceláří se zastoupením na pěti kontinentech. Díky úzké globální spolupráci v rámci jednotlivých kanceláří jsme schopni poskytovat klientům špičkové právní služby napříč jednotlivými jurisdikcemi.

Vždy se snažíme předčit očekávání našich klientů. Mezi naše klienty patří společnosti z nejrůznějších obchodních a průmyslových segmentů, státní a regulační orgány, obchodní asociace i neziskové organizace. Díky mezinárodní působnosti celé firmy a rozsáhlým zkušenostem poskytujeme našim klientům to nejkvalitnější právní poradenství.

  1. Pražská kancelář Clifford Chance byla založena v roce 1995 a jejími klienty jsou národní, regionální i mezinárodní společnosti. V současné době v ní působí přibližně 40 právních poradců, včetně odborníků na české, slovenské a anglické právo.

Clifford Chance poskytuje poradenství v nejrůznějších místních i mezinárodních transakcích. Díky své více než dvacetileté působnosti v České republice může klientům nabídnout rozsáhlé znalosti českého trhu i celého regionu střední a východní Evropy.