Na Ekolo Test & Fest si návštěvníci vyzkoušejí různé modely elektrických kol, včetně horských

Společnost ekolo.cz, specialista na prodej elektrických kol české i zahraniční produkce, pořádá o víkendu 19. – 20. května akci nazvanou Ekolo Test & Fest. V jejím rámci si budou moci zájemci vyzkoušet desítky modelů terénních i cestovních elektrických kol od více než 20 různých výrobců, kteří reprezentují skoro celou nabídku na českém trhu. Testování a celodenní program proběhne v blízkosti prodejny ekolo.cz v pražské Krči.

2018-04-24 11_00_43-ELEKTROKOLA - NEJVĚTŠÍ PRODEJNA.png

Horská elektrická kola si zájemci budou moci bezplatně vyzkoušet na testovacím okruhu o délce 3 200 m, na kterém překonají převýšení 85 metrů. Na trase se budou muset vypořádat s prudkými stoupáními v přilehlém Krčském a Michelském lese. Po těchto stezkách zájemce o svezení provedou zkušení bajkeři, kteří se ochotně podělí o rady a tipy týkající se bezpečné a zábavné jízdy s elektrokolem v terénu.

Cestovní elektrokola návštěvníci otestují na kopcovitém okruhu v uzavřeném areálu bez automobilového provozu. Testovací okruh je provede jak po asfaltovém, tak kostkovém povrchu.

Vstup na festival i testování je pro příchozí zcela zdarma. E-kola budou moci vyzkoušet všichni příchozí starší 18 let. Návštěvníci akce, kteří se v jejím průběhu rozhodnou pro pořízení nového elektrokola, se mohou těšit na zajímavá cenová zvýhodnění. V průběhu dne bude zajištěn zajímavý program na pódiu a samozřejmě také občerstvení.

Ekolo Test & Fest se uskuteční za každého počasí na adrese Pod Višňovkou 29 a koná se pod záštitou starosty Prahy 4, pana Petra Štěpánka.

Více informací získáte na www.ebikefest.cz/, případně se na nás neváhejte obrátit.