Cooler Master uvádí certifikované AIO chladiče s RGB podsvícením

Eindhoven, Nizozemsko 25. 4. 2018 – Společnost Cooler Master, lídr v oblasti designu a výroby počítačových komponent a periferií, uvádí na trh MasterLiquid ML120R RGB a MasterLiquid ML240R RGB. All-in-one chladicí systémy nabízejí certifikace společností ASUS, MSI a ASRock, a synchronizují RGB podsvícení skrze jejich aplikace.

Obě uvedené varianty se skládají z nízkoprofilové dvoukomorové pumpy pro zajištění optimálního výkonu chlazení a tichosti provozu, radiátoru a dvou ventilátorů MasterFan MF120R ARGB s RGB podsvícením.

16,7 milionu barev dostupných přes software, nebo nový ovladač

Novinky Cooler Master MasterLiquid ML120R RGB a MasterLiquid ML240R disponují kompletně nově navrženou pumpou s RGB podsvícením poskytujícím až 16,7 milionu barev. Nastavení lze uskutečnit přes aplikace vendorů ASUS, MSI a ASRock, nebo využít software MasterPlus+ s novým ovladačem pro globální kontrolu komponent bez přímé podpory RGB podsvícení. Dodávaný je také RGB splitter.

Inovace a kvalitní provedení

Oba nové produkty jsou ze 100 % vlastním návrhem Cooler Master. Dvoukomorová pumpa odděluje příchozí chladicí kapalinu od kapaliny nesoucí teplo do radiátoru, kde je následně ochlazena proudícím vzduchem. Dvojité krytí složené z vnějšího opletení a vnitřní trubice z FEP (fluorovaného ethylen-propylenu) poskytuje lepší fyzikální vlastnosti než je klasicky používaná guma.

Základní produktové informace:

Cooler Master MasterLiquid ML120R RGB

  • RGB LED podsvícení pumpy poskytuje 16,7 milionu barev
  • Dvoukomorová pumpa oddělující chladnou a teplou chladicí kapalinu
  • Dva ventilátory MasterFan MF120R ARGB
  • Dvojité složení vedení – vnitřní FEP a vnější opletení
  • 120mm radiátor s vysokou účinností
  • Kabelový ovladač RGB a rozdělovač RGB signálu

Cooler Master MasterLiquid ML120R RGB bude k dispozici v lokální distribuci v průběhu května za doporučenou koncovou cenu 109,90 euro včetně DPH.

Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB

  • RGB LED podsvícení pumpy poskytuje 16,7 milionu barev
  • Dvoukomorová pumpa oddělující chladnou a teplou chladicí kapalinu
  • Dva ventilátory MasterFan MF120R ARGB
  • Dvojité složení vedení – vnitřní FEP a vnější opletení
  • 240mm radiátor s vysokou účinností
  • Kabelový ovladač RGB a rozdělovač RGB signálu

Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB bude k dispozici v lokální distribuci v průběhu května za doporučenou koncovou cenu 119,90 euro včetně DPH.

 

O značce Cooler Master

Společnost Cooler Master se sídlem v Tchaj-pej na Tchaj-wanu dodává na trh inovativní počítačové komponenty již od roku 1992. Široké portfolio výrobků zahrnuje počítačové skříně, kompletní výběr produktů pro chladicí systémy počítačů, napájecí zdroje a počítačové periferie, jako jsou myši, klávesnice, sluchátka a další. Cílem značky je nabídnout zákazníkům a fanouškům co nejlepší výběr kvalitních zařízení, aby v duchu svého motta “Make It Yours” poskytla každému skutečně to, co hledá.