Speciální absorpční pomůcky MoliCare Mobile v novém

Praha 25. dubna 2018 – Významným demografickým trendem současnosti je stárnutí populace, a tak druhá polovina tohoto století bude patřit seniorům. S narůstajícím věkem často přibývají i zdravotní potíže včetně inkontinence, která trápí více než milion českých žen a mužů. Tento nepříjemný problém se ale může objevit i u mladších ročníků. Diskrétní inkontinenční pomůcky z řady MoliCare Mobile od HARTMANN – RICO mohou výrazně zvýšit kvalitu života – nyní v novém kabátě.

Inkontinence je zjevný zdravotní a společenský problém, který nezmizí tím, že o něm nebudeme mluvit. Osoby s únikem moči jej často tají a nevědí tak o všech pomůckách, které se v dnešní době nabízí. Jednou z možností jsou absorpční kalhotky MoliCare Mobile, které jsou diskrétní a významně usnadňují běžné denní aktivity,“ říká Andrea Pisingerová, senior brand manažerka Inkontinence CZ ze společnosti HARTMANN – RICO. „Kalhotky MoliCare Mobile zůstávají stejné, jak je mají uživatelé nejraději, jen mají pár vylepšených funkcí – např. nový design obalu zlepšuje orientaci v jednotlivých typech kalhotek,“ doplňuje.

Natahovací plenkové kalhotky MoliCare Mobile vypadají jako běžné spodní prádlo
a anatomické tvarování zajišťuje jejich naprosto diskrétní a pohodlné nošení. Povrch kalhotek má stabilní pH 5,5 a tím udržuje pokožku v intimní oblasti zdravou. Navíc je rychleschnoucí
a zároveň prodyšný. Kalhotky mají také nejvyšší reálné savosti, které jsou dostupné na našem trhu. Ochranu zvyšují vylepšené postranní pásky, které umožňují pacientům bez starostí ležet na boku, např. v noci nebo při odpočinku.

Kalhotky jsou dostupné ve třech barevně odlišných variantách a hodí se pro středně těžký až těžký stupeň inkontinence. Se správným výběrem pomohou nové ikony kapek určující savost kalhotek (1-5 kapek pro lehkou až střední, 6-10 pro těžkou inkontinenci), ikony postav zase
s rozlišením dámského a pánského střihu.

Na webu www.moliklub.cz najdete veškeré informace o inkontinenci a její léčbě včetně tipů na vhodné cviky – na míči, na židli, v leže nebo v kleče. Pokud si nejste jisti závažností problému a výběrem pomůcek, je zde k dispozici i krátký průvodce MoliCare Mobile, který vám usnadní rozhodování. Díky bezplatné registraci do Moliklubu navíc můžete získat další výhody jako přístup k vzorkům pomůcek, k videím se cviky nebo do odborné poradny.

Společnost HARTMANN – RICO

Společnost HARTMANN – RICO a.s. patří mezi nejvýznamnější výrobce a distributory zdravotnických prostředků a hygienických výrobků v České republice. Vznikla v roce 1991 vstupem společnosti PAUL HARTMANN AG do tehdejšího podniku Rico Veverská Bítýška. Společnost je součástí mezinárodní skupiny HARTMANN se sídlem v Heidenheimu v Německu. Více než 20 let působí HARTMANN – RICO také na území Slovenska se sídlem v Bratislavě. HARTMANN – RICO zaměstnává celkově více než 1 650 zaměstnanců.