Programmatic Media přichází s anonymním superhráčem

Nová kreativní kampaň pro značku IT příslušenství YENKEE má za cíl zaujmout všechny milovníky PC gamingu

Praha, 26. dubna – Agentura Programmatic Media vytvořila pro značku IT příslušenství YENKEE kreativní koncept nazvaný Vyzvi Mistra. Jedná se o tajemnou postavu, která je ve světě počítačových her takřka neporazitelná. Cílem je oslovit především milovníky gamingu. Komunikace se odehraje na sociálních sítích a na speciálních eventech, kam tajemná postava zavítá. První setkání se odehraje již tento víkend na Utuberingu 2018.

Originální koncept má zaujmout svým tajemnem. Maskovaná postava v sobě totiž skrývá živou osobu. „Specializujeme se na IT příslušenství pro počítačové nadšence. Především pro ně jsme chtěli vytvořit zábavný koncept, který by komunikoval YENKEE po celý letošní rok. Mistr má potenciál se stát takovým ambasadorem naší značky. Zda ho v budoucnu odhalíme, to je prozatím tajemství,“ popisuje Goran Setler, zástupce značky YENKEE.

Komunikace především v online světě

Kampaň odstartovala tento týden na sociálních sítích skrze teaser videa. „Po spuštění kampaně na Utuberingu se Mistr přesune do online světa. Na sociálních sítích budou jeho možnosti neomezené. Společně s vybranými youtubery podnikne řadu zápasů, které prokáží jeho neporazitelnost, a tím podnítí zájem o zjištění jeho identity. Vše by mělo vyvrcholit epochální pařbou s Mistrem,“ upřesňuje Richard Mužátko ze společnosti Programmatic Media.

Poprvé se Mistr ukáže světu 28. 4. na Utuberingu v pražských Letňanech. V průběhu dne se dvakrát fyzicky objeví na YENKEE stánku. Návštěvníci jej mohou přímo vyzvat na souboj v League of Legends v módu 1vs1 a ověřit si, jak dobrý ve skutečnosti je. Doprovázet ho bude legenda této hry Pavel Mozilla Klaban, jenž bude zápasy moderovat.

O značce YENKEE

Česká značka působí na trhu od roku 2012. Zabývá se výrobou kvalitního příslušenství pro fotoaparáty, tablety, počítače a mobilní telefony. Yenkee sází především na stylovost, rafinovanost a dostupnost. Značka patří pod společnost FAST ČR.

https://www.facebook.com/yenkee.eu/

http://yenkee.cz/

O Programmatic Media

Mladá mediální agentura založená v roce 2015 nabízí malým a středním českým firmám jednotný pohled na strategické plánování marketingových služeb. Za krátkou dobu své existence vytvořila úspěšné kampaně pro společnosti jako SodaStream, PharmaFuture, Lázně Kostelec nebo Metropole Zličín. Po spojení s Impression Media disponuje skupina vytvořeným know-how pro programmatic buying a sítí regionálních obchodních zástupců. Cílem je se stát v horizontu dvou let největším subjektem na trhu lokální online reklamy.