TP-Link obhájil světové prvenství na trhu WLAN produktů již 29 kvartálů za sebou

Česká republika, Praha – 26. dubna 2018 – Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů, je podle reportu „IDC Quarterly Wireless LAN Tracker“ celosvětovou jedničkou mezi výrobci bezdrátových síťových (WLAN) produktů, a to již 29 kvartálů po sobě jdoucích.

Nejnovější report „IDC WLAN Tracker“ zveřejnil, že společnost TP-Link dodala ve čtvrtém čtvrtletí roku 2017 18,04 milionu WLAN produktů a má světový tržní podíl 42,00 %, což je o celých 35,53 % více, než nejbližší konkurent. S tímto úspěchem udržuje TP-Link své dominantní postavení jako vedoucí společnost na trhu s WLAN produkty již 29. čtvrtletí.

Během roku 2017 prodala společnost TP-Link celkem 78,46 milionu WLAN produktů, celkový podíl na WLAN trhu byl 44,08 % a roční výnosy pro WLAN produkty dosáhly 1,07 miliardy dolarů.

Rok 2017 přinesl o řadu skvělých úspěchů,“ říká Pingji Li, generální ředitel společnosti TP-Link Networking BU. „Rok 2018 bude ještě vzrušující, protože budeme pokračovat ve vývoji produktů v souladu s naší misí – využívat výhody nejnovějších technologií pro všechny, a posilovat je tak, aby vytvořili jednoduchý, inteligentní a propojený životní styl.“

Fotografie jsou k dispozici zde: https://www.flickr.com/photos/69923807@N07/albums

O společnosti TP-Link

TP-Link je celosvětovým dodavatelem síťových produktů dostupných ve více než 100 zemích světa.
Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení
s tržním podílem ve výši 45,9 % (Q1 – 2016) vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-Link zahrnuje bezdrátové routery a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 3G routery, ADSL modemy, powerline adaptéry pro sítě LAN po domácím elektrickém vedení, IP kamery, print servery, SOHO/SMB routery a SOHO/SMB switche. Další informace naleznete ve webové prezentaci společnosti na adrese www.tp-link.com/cz.

Technická podpora k produktům společnosti TP-Link je v provozu na e-mailech podpora@tplinkpartner.cz nebo support@tplinkpartner.cz. Pro technické dotazy lze využít také hotline na telefonním čísle (+420) 245 008 103.