Český SodaStream spouští akci Šrotovné

Šrotovné ve výši 500 Kč na starý výrobník SodaStream s bombičkou nebo jen samotnou bombičku

Praha 30. dubna 2018 Společnost SodaStream spouští akci Šrotovné a odměňuje své zákazníky. Pokud si zákazník v termínu od 1. 5. do 30. 9. 2018 vybere v nabídce SodaStream nový, stačí udělat několik jednoduchých kroků a výrobce vrátí 500 Kč.

Stačí si zakoupit nový výrobník perlivé vody SodaStream a zaregistrovat se na web stránce www.sodastream.cz.  Pak poslat nebo osobně předat starý výrobník SodaStream s bombičkou nebo jen samotnou bombičku na některém z prodejních míst. SodaStream pak následně pošle 500 Kč zpět.

Takzvané Šrotovné lze uplatnit při koupi jakéhokoliv nového modelu značky SodaStream z řady POWER, CRYSTAL, SPIRIT nebo JET. Je možné si vybrat z různých designových a materiálových provedení. V každém balení obsahuje kromě výrobníku i bombičku s potravinářským CO2, s níž se připraví přibližně 80 litrů perlivých bublinek v intenzitě od jemně perlivé až po perlivou s velkými bublinkami z domácí kohoutkové vody.

Akce je podpořena televizní, tištěnou reklamou i online bannery a kampaní přímo na prodejnách.

O značce SodaStream

SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystaný v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami, co do počtu vypitých litrů. *

Firma se od svého počátku datovaného do roku 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Jejím cílem je nabídnout příjemný způsob přípravy vlastní perlivé vody v pohodlí domova místo tahání protivných plastových lahví a následného vynášení hromad plastového odpadu. Počtem stisknutí výrobníku si zákazník sám volí výslednou perlivost vody a přidáním čerstvého ovoce má možnost vytvořit lákavé pití bez zbytečných cukrů či sladidel pro sebe i svou rodinu. Litr vlastní domácí perlivé vody přitom vyjde na velmi příznivou cenu 2,57 Kč, takže si za pohodlí nemusí zákazník zbytečně připlácet. 

Kromě svého pohodlí navíc používáním každého jednoho výrobníku domácí perlivé vody SodaStream domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdnými PET lahvemi od nápojů.

Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz

* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.