Total War: ARENA Update 3.1

Total War: ARENA update 3.1 je zde již od minulého týdne a přináší celou řadu novinek a vylepšení. Do hry se navíc dostává bitevní pole Oáza a společně s ním jsme zvýšili přesnost střeleckých jednotek. Naším cílem bylo dát hráčům v bezkontaktním boji větší kontrolu nad projektily a omezit frustraci plynoucí ze střelby do vlastních řad. Naše prvotní data ukazují, že se nám tohoto cíle podařilo dosáhnout a k omezení střelby do vlastních došlo napříč všemi úrovněmi.

Verze 3.1.0 přinesla změny vedoucí ke snadnějšímu využití nášlapných ježků. Podobně jako u bezkontaktních jednotek jsme i zde připravili několik změn, kterými chceme nastalou situaci vyvážit: omezili jsme zhoršení rychlosti, zavedli kratší čas natažení a snížili míru, do jaké mohou zůstat na bojišti.

Oasis

Jedná se jednoznačně o jednu z nejlepších vizuálně perfektních bitevních polí ve hře. Nová mapa byla inspirována bitvou o Cirtu, takže se lze těšit na zvlněné duny, dominující skalní oblouk a malou vesnici nabízející celou řadu taktických možností.

Oáza je místem, které nabízí celou řadu možností, jak vést bitvu. Vysoká tráva v blízkosti oázy je místem, kde se lze schovat, ustupovat však na takovém místě není zrovna jednoduché. Skalnaté údolí pak nabídne další možnosti, jak se v bitvě zachovat.

Update 3.1 je dalším krokem v celé řadě novinek, které pravidelně ve hře přibývají.

Více detailů pak naleznete ve videu:

https://youtu.be/SPl0g1zWaWs